AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

RIO Evolution IPLHair Remover

Zobraziť katalóg
RIO Evolution IPLHair Remover
IPL epilátor – 50000 zábleskov, aplikačná plocha 2×1cm
Kód:  RIO010d Produktové číslo:  RIO-IPHR4

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO Evolution IPLHair Remover


Značka Rio vám prináša nový odstraňovač chĺpkov Evolution IPL Hair Remover, ktorý predstavuje unikátny systém domácej epilácie. Doprajte si zamatovo hladkú pokožku bez chĺpkov každý deň. Je klinicky dokázané, že s Evolution IPL odstránite nepríjemné chĺpky úplne bezpečne a účinne. To všetko navyše v pohodlí vášho domova. Rio využíva najnovšiu technológiu impulzov intenzívneho svetelného žiarenia na dosiahnutie dlhodobých výsledkov.


vypnuté
Unikátní systém domácí epilace

Unikátny systém domácej epilácie

Maximálne pohodlie

Domáce ošetrenie je veľmi jednoduché a zaberie vám len niekoľko minút. Navyše už nebudete musieť nikdy utrácať peniaze za predražené služby v salónoch. Stačí priložiť Evolution IPL ku koži a prístroj sa za vás o všetko postará. Impulzy intenzívneho svetelného žiarenia preniknúť až do vlasového koreňa. Pôsobením týchto prudkých impulzov dochádza k oslabeniu koreňa bez toho, aby došlo k poškodeniu okolia zásahu. Evolution IPL vám takto poskytuje rýchly a efektívny spôsob dlhodobej eliminácie rastu chĺpkov.

Dlhodobé výsledky

Evolution IPL je výkonný odstraňovač chĺpkov, ktorý je ideálny na ošetrenie väčšej plochy kože ako sú nohy, paže, podpazušie, oblasť bikín, chrbát, brada a určité časti tváre. Vyhnite sa však oblasti očí a pier. Najlepšie výsledky dosiahnete v čase, keď sú chĺpky vo fáze aktívneho rastu. Pravidelnou aplikáciou docielite saténovo hladkú pokožku. Metóda IPL nie je vhodná pre afro-karibské alebo tmavé typy pleti, rovnako tak, ako pre odstránenie červených, svetloblond, bielych alebo šedých chĺpkov.

vypnuté
Impulsy intenzivního světelného záření

Impulzy intenzívneho svetelného žiarenia

Prečo práve Evolution IPL?

  • Klinicky preukázané trvalé zníženie rastu chĺpkov
  • Oslabuje vlasové korienky bez vplyvu na okolie
  • Jednoduchá a rýchla aplikácia
  • Viditeľné a dlhotrvajúce výsledky
  • Vhodné pre nohy, paže, podpazušie, oblasť bikín, chrbát, bradu a určité časti tváre

Odteraz už zabudnite na drahé salóny. S každou aplikáciou budete bližšie k vysnívanej pokožke bez chĺpkov. Počet nutných aplikácií závisí od miesta aplikácie, hustoty chĺpkov, rastového cyklu a farbe chĺpkov. Pre dlhotrvajúce výsledky sa všeobecne požaduje množstvo minimálne 6 aplikácií za 6 mesiacov. S každou aplikáciou dôjde k postupnému znižovaniu rýchlosti rastu chĺpkov na ošetrovaných miestach. Pre udržanie hladkej pokožky opakujte aplikáciu po 4 až 6 týždňoch alebo podľa potreby.

Parametre a špecifikácia

Počet zábleskov
50 000 Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Vlastnosti

Počet zábleskov
50 000 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO Evolution IPLHair Remover Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Evolution IPLHair Remover. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Evolution IPL Hair Remover. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Evolution IPL Hair Remover.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií