Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Sennheiser HD 7 DJ

Zobraziť katalóg
Sennheiser HD 7 DJ
5 1 hodnotení
Slúchadlá profesionálne, uzavretá, 8-30000 Hz, 95 Ohm, 115 dB, 263g
Kód:  JM122z Produktové číslo:  HD 7 DJ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 7 DJ

Slúchadlá Sennheiser HD 7 vyslyší požiadavky na presne podaný zvuk, predtým než ho naservírujete obecenstvu. Táto nová profesionálna rada prináša vynikajúce, dynamickú reprodukciu zvuku s optimalizáciou pre dobre počuteľný rytmus či beaty, teda špeciálne pre DJs a producentov . Vynikajú vysoko robustnou, uzavretou konštrukciou s unikátnym eliptickým uložením meniče pre maximálne potlačenie hluku na pozadí a posilnenie schopnosti poskytnúť mimoriadne vysoký akustický tlak. Patentovaný akustický systém dáva presný a vyvážený zvuk .

Jasný a čistý zvuk bez neskreslené reprodukcie je realizovaný v širokom frekvenčnom rozsahu 8 Hz až 30 kHz . Presnosť zvuku podčiarkuje minimálne skreslenie s hodnotou pod 0,1%. Dlhodobejšie pohodlný počúvanie je zaručený kvalitnými mäkkými náušníkmi a nízkou hmotnosťou. DJ iste ocenia odklopení oboch sluchátkových mušlí v uhle až 210 ° a jednostranný kábel, ktorý ide zapojiť do ktorejkoľvek mušle. Sú dodávané s kevlarom potiahnutými káble z bezkyslíkatej medi as pozlátenými konektormi - jeden stočený, jeden priamy .

Všetky časti týchto slúchadiel Sennheiser sú vyrobené z odolného a vysoko kvalitného materiálu , Ktorý zaručuje dlhoročné používanie aj v najnáročnejších prostrediach a najdrsnejší prácu v štúdiu. Zároveň však bolo myslené na komfort a pohodlie spojené s nízkou hmotnosťou. Skrátka všetko, o čo sa musíte starať, je len vaša hudba. S odolným ochranným puzdrom si ich môžete vziať kamkoľvek s pokojnou mysľou.

Doplňujúce informácie:

Zaťažiteľnosť:
500 mW

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser HD 7 DJ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 7 DJ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 7 DJ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 7 DJ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser HD 7 DJ.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií