AD homeoffice AlzaBoxy Q1

SHURE SE112M +-GR

Zobraziť katalóg
SHURE SE112M +-GR
Slúchadlá – do uší, Dynamic microDriver, izolácia hluku až 37dB, 108dB, 16ohm, 20Hz–17.5kHz, mikrofón, ovládanie na kábli, kompatibilné s Apple iOS
Kód:  SHU001a0 Produktové číslo:  S SE112M+-GR-E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SHURE SE112M +-GR

SHURE SE112M+ sú špičkové slúchadlá pýšiace sa dynamickými microdrivermi, ktoré poskytujú nielen skvelý zvuk s hlbokými basmi, ale tiež pôsobivú zvukovú izoláciu pre hudbu aj telefónne hovory. Slúchadlá teda disponujú mikrofónom a ovládaním s tromi tlačidlami na kábli a sú plne kompatibilné so zariadeniami s iOS. Inline ovládanie zaisťuje pohodlné a bezproblémové ovládanie všetkých potrebných funkcií. 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Izolujú až 37 dB okolitého zvuku
  • Mikrofón a ovládanie na kábli
  • Tri veľkosti štupľov v balení
  • Moderné vyhotovenie 
  • Možnosť vedenia kábla za uchom alebo štandardne
  • Ochranné puzdro

Špeciálna konštrukcia a vedenie kábla

Výnimočnosť týchto slúchadiel spočíva v špeciálnej konštrukci, ktorá dokáže redukovat až 37 dB okolného hluku. Technológia izolácie zvuku zabraňuje vonkajším zvukovým podnetom, aby rušili pôžitok z počúvania. Súčasťou balenia sú hneď tri veľkosti výmenných štupľov. Kábel už vám nebude nikdy prekážať, pretože vývod môže smerovať, na rozdiel od bežných slúchadiel, smerom hore a za ucho. Nízka impedancia garantuje vyššiu výdrž batérie pripojených audio zariadení.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SHURE SE112M +-GR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHURE SE112M+-GR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Shure SE112M + -GR.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií