AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Sony Hi-Res HT-ST9

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res HT-ST9
SoundBar 7.1 kanálový, 800W, HighRes Audio, priestorový zvuk S-Force PRO, Dolby True HD, bezdrôtový subwoofer, 3x HDMI, Bluetooth, NFC, diaľkové ovládanie, čierny
Kód:  GS471st Produktové číslo:  HTST9.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res HT-ST9

Vrcholový model kompaktnej zvukovej aparatúry od Sony zhmotňuje to najlepšie v oblasti audia, aby sa atmosféra vo vašej obývačke patrične zhustla. Čo by ste povedali na prenesenie celej skupiny do vašej obývačky alebo guľky lietajúce okolo vašej hlavy? Virtuálny priestorový zvuk kombinuje digitálne spracovanie signálu a technológiu Wave-front pre prirodzené napodobenie trojrozmerného zvuku - to všetko pomocou jediného zvukového projektora a subwoofera. Strhujúci priestorový zvuk sa snúbi so zvukom s vysokým rozlíšením, takže budete počuť detaily štúdiovej kvality.

Kľúčové vlastnosti

  • Produkcia zvuku s vysokým rozlíšením pre nuansy štúdiovej kvality
  • Prirodzene napodobňuje trojrozmerný zvuk
  • Mimoriadne doladená zvuková aparatúra 7.1
  • Bezdrôtový subwoofer k ľubovoľnému umiestneniu
  • Naplno prehráva digitálne formáty zvuku
  • Digitálny zosilňovač pre elimináciu analógového vplyvu
  • Dokáže rekonštruovať zvuk pre vyššiu kvalitu
  • 3 HDMI vstupy pripojí elektroniku celej obývačky
  • Výstup HDMI ARC s prenosom 4K videa
  • Bluetooth s podporou kodeku LDAC (96 kHz)
  • Párovanie dotykom cez NFC
  • Streamovanie hudby pomocou online služieb

V znamení pokroku

Aby dokázal jediný soundbar a subwoofer naplniť zvukom miestnosť až k stropu, použili sa sofistikované zvukové technológie zakomponované do konštrukcie s cieľom dosiahnutia najvyššej možnej kvality zvuku. Elegantné hliníkové telo ukrýva 7 reproduktorov z karbónových vlákien a 3 koaxiálne reproduktory. Odolná membrána z karbónových vlákien reaguje na strednej a vysokej frekvencie rýchlejšie a s menším skreslením, čím zlepšuje reprodukciu zvuku naprieč celým frekvenčným rozsahom. O jasnú a prirodzenú reprodukciu vysokofrekvenčných tónov v hudbe aj dialógoch sa postarajú zabudované super tweeters. Technológia Magnetic Fluid nahrádza tradičné tlmiče reproduktora a prináša lepší prenos signálu s nižším skreslením pre vysoko kvalitný zvuk z menšieho reproduktora.

Už od pohľadu

Prvotriedny zvuk vyžaduje prvotriedny vzhľad. Telo z lisovaného hliníka kombinuje ostré a čisté línie s odnímateľnou mriežkou, a vy si tak môžete vybrať, či reproduktory ponecháte zakryté alebo ich ukážete svetu. Vďaka elegantným bočným panelom z imitácie kože predstavuje tento zvukový projektor štýlový doplnok.

Jedine digitálne

Zvuk vo vysokom rozlíšení prehrá z digitálnych formátov Dolby True HD alebo DTS-HD. Technológia DSEE HX zvýši rozlíšenie menej kvalitných kodekov, čím sa dosiahne bohatého zvuku, ktorý sa blíži kvalite zvuku s vysokým rozlíšením. Zabudnite na predčasné ovplyvnenie analógovými komponentmi. Zosilňovač S-Master HX používa zásadne digitálnu technológiu, čím sa znižuje úroveň šumu a maximalizuje čistota zvuku . Nech sledujete obľúbený film, hráte najnovšiu hru alebo počúvate klasický hudobný album, zvukový projektor HT-ST9 zvuk vylepší a prinesie vám jedinečný pôžitok z dokonalej zábavy, ktorá vás pohltí.

Pripojte sa

Vďaka trom vstupom HDMI ľahko pripojíte počítač, prehrávač Blu-ray diskov aj hernú konzolu. Naopak vďaka výstupu HDMI ARC možno soundbar pripojiť k televízoru prostredníctvom jediného kábla a všetko ovládať jedným diaľkovým ovládačom. Soundbar prenáša cez HDMI video v rozlíšení 4K bez straty kvality, a tak sa uplatnia aj pre nadchádzajúce prehrávače a televízie.

Prehrajte si obľúbené skladby zo svojho inteligentného telefónu alebo tabletu pomocou technológie NFC - stačí jediný dotyk a ste pripravení. Streamujte hudbu z ľubovoľného zariadenia pomocou Bluetooth - bez použitia káblov. Kodek LDAC v porovnaní s bežným Bluetooth streamovaním podporuje až trojnásobnú prenosovú rýchlosť, čím umožňuje zachytiť viac detailov. Funguje však aj obrátene pre pripojenie kompatibilných slúchadiel a lepšie vychutnanie počúvania bez rušenia okolia.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res HT-ST9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res HT-ST9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res HT-ST9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res HT-ST9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HT-ST9 Hi-Res.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií