PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony PCM-D100

Zobraziť katalóg
Sony PCM-D100
Diktafón profesionálny, digitálny pamäťový rekordér, lineárne PCM, záznam až 192kHz/24bitov, DSD 2,8MHz, MP3, zabudovaná dvojica polohovateľných mikrofónov (XY), interná pamäť 32Gb, vypínateľný SBM procesor
Kód:  OT320k8 Produktové číslo:  SNY.PCM-D100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PCM-D100

Sony PCM-D100 je profesionálny diktafón, ktorý bol navrhnutý pre záznam najvyššej kvality zvuku v profesionálnych zvukových aplikáciách vrátane živých hudobných podujatí, divadelných predstavení a spravodajstvo. Podporuje najnovšie kodeky a formáty s vysokým rozlíšením Vrátane 192kHz/24bit PCM a DSD. Používa vysoko citlivé polohovateľné mikrofóny pre širokopásmový záznam s cieľom maximalizovať výhody DSD záznamu. Ponúkne internú pamäť o veľkosti 32 GB s podporou rozšírenia pomocou pamäťovej karty. Ľahké hliníkové telo je navrhnuté tak, aby odolalo tým najnáročnejším podmienkam. V prevádzke ho držia štyri alkalické batérie typu AA (až 25 hodín). Diktafón nahráva vo formátoch DSD, MP3, WAV, FLAC alebo WMA.

Parametre a špecifikácia:

Pamäť:
Interné: 32 GB
Slot pre pamäťové karty: SD, SD-HC, SD-XC, Memory Stick Pro Duo, Memory Stick Pro-HG

Režimy záznamov:
HQ: DSD 2.8 MHz (12 h)
SP: 192 kHz/24 bitov (18 h)
LP: 44,1 kHz/16 bitov (25 h)

Formát záznamov:
DSD, MP3, WAV, FLAC, WMA, AAC-LC

Mikrofón:
2x polohovateľný mikrofón
Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 kHz

Prehrávacie funkcie:
Opakované prehrávanie
AB opakované prehrávanie
Rýchlosť prehrávania: rýchlo - 10 krokov, max. + 100%/pomaly - 5 krokov, min: -50%
Funkcia redukcie šumu
Nepretržité prehrávanie
Skokové prehrávanie
Vpred/vzad
Zarážka vpred/Zarážka vzad

Slúchadlový výstup:
Stereo Mini Jack
Maximálny výkon: 25 mW + 25 mW
Impedancia: 16 ohmov

Napájanie:
Napájanie: 4x AA batérie
Výdrž pri nahrávaní: až 25 h (LP režim)

Prevedenie:
Materiál: hliník
Rozmery: 73 x 155 x 32 mm (bez výčnelkov)
Hmotnosť: 394 g (vrátane batérií)

Dodávané príslušenstvo:
Sound Forge Audio Studio softvér LE
USB kábel
4x AA batérie
Návod na použitie
Mäkké puzdro

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony PCM-D100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PCM-D100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PCM-D100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PCM-D100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PCM-D100.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií