AlzaBoxy Q1 PET

Spokey FLEXMAT, žltá

Zobraziť katalóg
Spokey FLEXMAT, žltá
4,3 4 hodnotení
Podložka s protišmykovým povrchom, rozmery 180×60×0,6 cm
Kód:  SPT2745 Produktové číslo:  5901180367035 Stránky výrobcu

Spokey FLEXMAT, žltá

Koľkokrát ste už mali otlačené kolená alebo vás pri cvičení rušilo to, že vás niekde niečo na zemi tlačí? Už nebude nič, čo by vás obťažovalo pri vašom cvičení! Toto je skvelá pomôcka, ktorú zaručene využijete pri cvičení na dlážke. Je vhodná pre váš každodenný rituál v podobe pravidelného cvičenia.

Jej okraje sú obšité páskou po celej svojej dĺžke, takže má dlhú životnosť. Samotná podložka v pozitívnej žltej farbe je vyrobená z mäkkého penového materiálu a neoprénu, ktorý zabezpečí, že sa podložka pri cvičení sama nepohybuje v protismere. Protišmykový neoprén tiež zabezpečí, že podložka si zachová svoj tvar po dlhú dobu a nebude zbytočne skrútená. Bonusom sú praktické popruhy, ktoré uľahčujú jej prenášanie.

Rozmery:
180×60×0,6 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spokey FLEXMAT, žltá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Flexmat žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey Flexmat gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey Flexmat gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spokey Flexmat sárga.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií