AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Transcend JetDrive Go 300

Zobraziť katalóg
Transcend JetDrive Go 300
4,5 2 hodnotení
USB kľúč – USB 3.1 Gen 1 + Lightning, certifikácia MFi, rýchlosť čítania až 130MB/s
Kód:  NADDU582b

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Transcend JetDrive Go 300

Dáta, dáta, všade samá dáta. Kdei ch stále ukladať? Ako sa najlepšie postarať o ich bezpečnosť a mobilitu? Aké úložisko zvoliť, aby bolo kompatibilné so širokou škálou zariadení? To sú otázky, ktoré zaťažujú myseľ súčasného človeka. Spoločnosť Transcend však ponúka jednoduchú odpoveď a tou je JetDrive Go 300. Špičková flashka nabitá modernými technológiami, ktoré vás zbavia otázok, čo vám nedajú spať.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový flashdisk v elegantnom vyhotovení
  • Rozhranie USB 3.1 s rýchlosťou prenosu dát až 130 MB/s
  • Lightning konektor pre pripojenie k zariadeniam firmy Apple
  • Funkcia Snapshot k nahrávaniu videí a fotografií priamo na disk
  • Možnosť ochrany dát heslom či dotykovým senzorom Touch ID
  • Certifikácia MFI – kompatibilita s prístrojmi iPod, iPad, iPhone

Závratne rýchly prenos dát

Nosiť so sebou flashku, ktorá je vybavená USB rozhraním, to nie je žiadny kumšt, na to sme si už všetci zvykli. Ani toto zariadenie by v tomto ohľade nebolo výnimkou. Lenže je vybavené rozhraním USB 3.1. A prečo je to dôležité? Pretože rozhranie na rozdiel od svojich predchodcov ponúka rýchlosť prenosu až 130 MB/s, vďaka ktorej na flashdisk skopírujete 4 GB HD film za necelú pol minútu. Je teda jasné, že používatelia, ktorí si vychutnávajú prokrastináciu a nekonečné sekundy či minúty pozerania na monitor pri čakaní na skopírovanie veľkého množstva dát, budú veľmi sklamaní.

Lightning rozhranie pre zariadenia od Applu

Vysoká rýchlosť USB rozhrania však nie je tým, čo robí túto flashku výnimočnou. Je to najmä obrátená strana tohto úložiska, kde nájdete Lightning port. Srdce znalcov práve iste poskočilo radosťou, a tí, ktorí netušia, sa radi dozvedia, že ide o konektor kompatibilný s mobilnými zariadeniami značky Apple. Tým teda môžete vyriešiť všetky problémy spojené s nedostatkom kapacity na vašom inteligentnom zariadení tejto firmy. Funkcia Snapshot vám navyše poskytne možnosť nahrávať fotografie a videá priamo na pripojené zariadenie JetDrive Go 300. Nielenže na flashku môžete médiá ukladať, ale pomocou aplikácie JetDrive Go môžete uložené dáta v zariadeniach od Apple tiež prehrávať.

Otázka bezpečnosti

Stať sa to môže kedykoľvek. Zabudnete flashku v počítači, necháte ju bez dozoru ležať na stole a vaše dáta sú hneď vystavené riziku prístupu neoprávnených používateľov. Aj otázku bezpečia vašich dát mal však výrobca na pamäti. Jednoducho si svoje dáta chráňte heslom. K tomu využijete kombináciu 4 čísel alebo dotykový senzor Touch ID.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Transcend JetDrive Go 300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transcend JetDrive Go 300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive Go 300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive Go 300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Transcend JetDrive Go 300.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií