AlzaBoxy Q1 PET

VALERA Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord

Zobraziť katalóg
VALERA Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord
4,0 5 hodnotení
Fén na vlasy 1800W, 6 kombinácií nastavenia teploty a rýchlosti prúdenia vzduchu, ionizácia, studený vzduch, 2 profesionálne ultra tenké koncovky, odnímateľný filter
Kód:  EAT4222a Produktové číslo:  7610558004127 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VALERA Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord Predaj skončil

VALERA Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord

 
vypnuté
VALERA Swiss Silent 6500
 
vypnuté
Ionizace vzduchu

ionizácia vzduchu

vypnuté
Tichý chod

tichý chod

vypnuté
Rotocord

Rotocord

vypnuté
Chladná koncovka

chladná koncovka

vypnuté
VALERA Swiss Silent 6500

Tichý a výkonný

Ionizačný fén Valera Silent 6500 zaujme predovšetkým štýlovým vzhľadom, veľmi tichou prevádzkou a nízkou hmotnosťou, ktorá dosahuje iba 425 gramov. Pre jednoduchú manipuláciu je fén vybavený ergonomicky tvarovanou rukoväťou a káblom s patentovaným otočným systémom Rotocord.

Ióny pre perfektnú hydratáciu

Fén funguje na princípe negatívne nabitých iónov, ktoré vaše vlasy hydratujú ako balzam a zároveň zabraňujú ich nežiadúcemu vysúšaniu a krepovateniu. Vlasy zostávajú lesklé, jemné a prirodzene krásne.

vypnuté
VALERA Swiss Silent 6500
vypnuté
DC motor

Teplý aj studený prúd vzduchu

Fén je vybavený účinným DC motorom s dlhou životnosťou, Vďaka špeciálnej konštrukcii je sušič o 3 decibely tichší ako porovnateľné produkty. K dispozícii sú dve rýchlosti prúdenia vzduchu a tri rôzne teploty. Pomocou tlačidla Cool prepnete na prúd studeného vzduchu pre dokonalú fixáciu účesu.

Ochrana farbených vlasov

Špeciálna technológia Colour Care účinne ochráni farbené vlasy a nepoškodzuje ich. Farbené vlasy majú tendenciu sa pod horúcim vzduchom vysušovať a strácať lesk, výrobky so značkou Colour care chráni vlasy pred stratou farby, lesku, vysušením a udržujú ich vitálne po dlhú dobu.

vypnuté
Colour care
vypnuté
3 roky záruka

Profesionálna výbava

Pre jednoduchú údržbu prístroj disponuje odnímateľným kovovým filtrom, takže ľahko vyberiete napr. Zachytené vlasy. Súčasťou balenia sú dve profesionálne ultra tenké koncovky. Valera vám na tento produkt poskytuje predĺženú záruku 3 roky.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VALERA Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií