AlzaBoxy Q1 Aplikace

Whirlpool WCIO 3O32 PE

Zobraziť katalóg
Whirlpool WCIO 3O32 PE
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 14 súprav riadu, A+++, 10 programov, 3 teploty, 6. zmysel, Multi-tablet, Multizone, nastaviteľná výška horného koša, Aquastop + Aquasafe, svetelná indikácia priebehu programu, odložené umývanie 1 - 24hod.
Kód:  FBM7001p Produktové číslo:  859991013810 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool WCIO 3O32 PE

Vstavaná plne integrovaná umývačka, ktorá zakaždým účinne a úsporne umyje aj vysuší až 14 súprav špinavého riadu. So štandardnou 60 cm šírkou a plne integrovaným (skrytým) ovládaním zapadne do každej kuchyne. Umývačka disponuje základnými programami, ako napríklad "intenzívny" pre naozaj veľké znečistenie, "eco" pre umývanie pri 50 °C a veľmi úsporných podmienkach, alebo tiež rýchly program - ten umyje ľahko znečistený riad do 30 minút. Umývačka tiež disponuje funkciou predumytie či špeciálnym programom pre tiché (nočné) umývanie. U modernej umývačky nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, môžete tak nechať zlikvidovať špinavý riad, kedykoľvek sa vám to časovo hodí. S funkciou Multi-Tablet nastavíte typ čistiaceho prostriedku a prispôsobíte mu tak spôsob umytia.

Kľúčové vlastnosti

  • Zvládne až 14 súprav špinavého riadu
  • Parádny trieda účinnosti umývania aj sušenia
  • PowerClean a Multizone technológie
  • Možno nastaviť výšku horného koša
  • nízka hlučnosť
  • Odložené umývanie, Multi-Tablet či svetelná indikácia
  • Šiesty zmysel a samovyvažovacie dvierka
  • Dvojica bezpečnostných prvkov - Aquastop a Aquasafe

Ideálne možnosti vnútorného usporiadania a nielen to!

Výšku horného koša možno celkom jednoducho nastaviť. Vo vysokej pozícii možno do spodného koša vložiť veľké kusy riadu a v nízkej pozícii možno prispôsobiť pomocou nastaviteľných držiakov a vytvoriť tak viac priestoru na výšku - predísť kolízii s predmetmi vloženými do spodného koša. Horný kôš je určený predovšetkým pre krehké a ľahké riady, naopak spodný kôš je skôr pre objemnejšie misky, hrnce, taniere či košík na príbory. Šiesty zmysel sám vyhodnotí, aký program a teplota sú nevyhnutné pre umytie riadu a tiež automaticky prispôsobí umývací cyklus úrovni znečistenia riadu. Ušetrí tak až 30% energie, vody a času. Samovyvažovacie dvierka majú zase tú výhodu, že zostanú stabilne stáť v každej polohe.

Poradí si aj s naozaj špinavým riadom

Trysky PowerClean Pro vďaka silnému prúdu umyje silno špinavé riady.  Špeciálne trysky na zadnej stene umývačky riadu odstraňujú pripálené jedlo z hrncov, panvíc a pekáčov. Predovšetkým vďaka tejto technológii a teplote až 65 °C docielite tých najlepších možných výsledkov umývania. Multizone je označenie pre nastavenie umývanie v hornej či spodnej časti umývačky - umožnuje vybrať umývacie zóny. Poteší aj praktická svetelná indikácia činnosti umývačky, čo u plne integrovaných umývačiek nie je úplne bežné.

Buďte v kľude, mám Aquastop aj Aquasafe!

Táto dvojica sa postará o bezpečný chod vášho nového pomocníka. Aquasafe zaisťuje vnútornú ochranu umývačky, Aquastop zase vonkajšiu. Prvý z nich kontroluje každý prípadný únik vody z vnútorného obehu a v prípade núdze vypne chod umývačky a odčerpá z nej vodu. Aquastop zabraňuje akémukoľvek úniku vody z prívodnej hadice. Tento sytém vie opäť vypnúť cyklus umývania, uzavrieť prívod vody a odčerpať prebytočnú vodu.

 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool WCIO 3O32 PE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WCIO 3O32 PE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií