AlzaPlus+ sport

Fox Speedframe Helmet Mips čierna L

Zobraziť katalóg
Fox Speedframe Helmet Mips čierna L
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, MIPS, EPS, vnútorné vystuženie, hmotnosť 360 g, čierna farba
Kód:  SPTfox130 Produktové číslo:  191972424335 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Speedframe Helmet Mips čierna L Predaj skončil

Fox Speedframe Helmet Mips čierna L

Užívate si jazdenie na bicykli aj v náročnejšom teréne? Preto by ste si mali kúpiť príslušnú prilbu na bicykel s ktorou budete mať istotu bezpečia v prípade nehody. Tento model je svojim dizajnom určený pre unisex. Cyklistická prilba skvelo sadne na hlavu s obvodom 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm a 63 cm a hmotnosť prilby je 0 g. Prilba na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips čierna L patrí hlavne na horský bicykel, ale zažiarite v nej aj na bežnej ceste. Pri vyberaní prilby by ste sa mali zaujímať aj o to, akými certifikáciami prešla. Táto prilba na bicykel sa chváli certifikáciou typu CPSC, EN 1078, AS/NZS 206, AS/NZS 2063. Na splnenie nárokov bezpečnosti, je prilba vybavená technológiou MIPS pohlcujúca rotačné sily pri páde. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto helmy na bicykel je EPS. Vo vnútri prilby na bicykel nájdete antialergické vypchávky vent, ktoré v prípade potreby dokážete ľahko vybrať. Aby sa vám v prilbe nepotila hlava, je doplnená o 14 ventilačných otvorov. Vnútorné vystuženie prilby sa postará o väčší komfort a bezpečie.

Prilba na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips čierna L Screen
Prilba na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips čierna L Vlastnosti/technológia

Podstatné vlastnosti prilby na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips čierna L

  • Aby ste pri jazde na bicykli boli v bezpečí, potrebujete mať zodpovedajúcu prilbu
  • Vhodná pre unisex
  • Obvod hlavy: 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm a 63 cm
  • Hmotnosť prilby je 0 g
  • Typ cyklo prilby: MTB
  • Disponuje MIPS technológiou na väčšie bezpečie
  • Vnútri má helma vložky: Vent vypchávky
  • Zapínanie prilby na bicykel: Remienok s prackou
  • Počet ventilačných otvorov: 14
  • Veľkosť cyklo helmy Fox Racing: L

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Cyklistická prilba zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá sa postará o vysokú ochranu vašej hlavy. Keď dopadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a umožnia škrupine pohyb vo vložke, a tak sa redukujú rotačné sily, ktoré môžu byť veľmi nebezpečné. Milimetrový pohyb vám príde ničotný, ale pri náraze zabráni poškodeniu mozgu. Veľkou výhodou technológie MIPS je to, že technológia MIPS neovplyvní pohodlie a vzhľad vašej prilby.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Speedframe Helmet Mips čierna L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Speedframe Helmet Mips, Ce - L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Speedframe Helmet Mips fekete L.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií