P&G boost AD 1. týden květen

Fujitsu Esprimo P720 E90+

Zobraziť katalóg
Fujitsu Esprimo P720 E90+
Počítač - Intel Core i5 4590 Haswell, Intel Q85, RAM 4 GB DDR3, Intel HD Graphics 4600, HDD 1000 GB 7200 otáčok, DVD, DVI, DisplayPort, USB 3.0, čítačka pamäťových kariet, klávesnica, myš, Windows 10 Pro 64-bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit, záruka on-site
Kód:  TF305n5 Produktové číslo:  VFY:P0720P75BOCZ Stránky výrobcu
Fujitsu Esprimo P720 E90+ Predaj skončil

Fujitsu Esprimo P720 E90+

Rad počítačov FUJITSU ESPRIMO je pripravený predovšetkým pre kancelárske aplikácie a ponúka široké možnosti rozšíriteľnosti vďaka ľahko prístupnej skrini s technológiami EasyChange a EasyFix. Starostlivo zvolené komponenty si poradia s náročnými úlohami a pritom udržujú nízke prevádzkové náklady. Využitý napájací zdroj s účinnosťou 92 % efektívne hospodári s energiou, čím šetrí nielen životné prostredie, ale predovšetkým vašu peňaženku.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné vyhotovenie
  • Moderný dizajn
  • Nadupaný výkon
  • Klávesnica a myš súčasťou
  • Dokonalá pracovná stanica
  • Bohatá konektorová výbava

Precízne vyladené PC

Ako každá správna pracovná stanica je aj táto riadená výkonným procesorom. V tomto prípade padla voľba na štvorjadrový procesor Intel Core i5 4590, ktorý dopĺňa integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 4600. S takou výbavou sa nemusíte vôbec obávať ani náročných programov prípadne práce vo viacerých oknách súčasne.


Na ukladanie firemných dát je prichystaný 1000 GB pevný disk doplnený funkciou EraseDisk zabezpečujúci bezpečné vymazanie dát pri likvidácii počítača. Ak je pre vás kapacita nedostatočná, nie je žiadny problém pripojiť ďalšie disky prípadne využiť konektory USB 3.0 na veľmi rýchle prenosy dát napríklad z externých úložísk. Dôležité a citlivé dáta si môžete zazálohovať na optická DVD média a to vrátane dvojvrstvových. Bohatá konektorová výbava pokryje všetky najpodstatnejšie spôsoby pripojenia periférií.

Mnoho navyše

Na kvalitu celej zostavy vyrábanej v Nemecku je poskytovaná výrobcom 3-ročná záruka On-site zahŕňajúca servis priamo u zákazníka.
To čo používateľa poteší je fakt, že sa zostava dodáva spolu s myšou a klávesnicou, po vybalení je okamžite pripravená na použitie. Známe prostredie predinštalovaného operačného systému Windows 7 Professional, možno zadarmo modernizovať aktualizáciou na novšiu verziu Windows 10 Pro.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujitsu Esprimo P720 E90+
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Esprimo P720 E90+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Esprimo P720 E90+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu Esprimo P720 E90+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujitsu Esprimo P720 E90 +.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií