Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Archív - Akčné hry na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
661 položiek
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C.O.D.E. edícia obsahuje bonusový kód "Direct Action Pack" k aktivácii 3 predmetov Call of Duty Endowment (C.O.D.E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0427b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C.O.D.E. edícia obsahuje bonusový kód "Direct Action Pack" k aktivácii 3 predmetov Call of Duty Endowment (C.O.D.E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0530b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti najväčšej hrozbe; ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C. O. D. E. edícia obsahuje bonusový kód “Direct Action Pack“ na aktiváciu 3 predmetov Call of Duty Endowment (C. O. D. E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1530b
RoboCop: Rogue City - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčné a strieľačky; – staňte sa napoly ľudským, napoly robotickým, ale úplne ikonickým policajným hrdinom a pokúste sa vniesť spravodlivosť do nebezpečných ulíc Starého Detroitu plných zločinu
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1458
Greyhill Incident: Abducted Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Nedávny nárast paranormálnych aktivít v posledných dňoch presvedčil vydesených a teraz paranoidných obyvateľov Greyhillu, že mimozemšťania sú medzi nimi. Nikomu neveria. Malá štvrť Greyhill sa bojí porozprávať a zo strachu, že budú poslaní na psychiatriu, sa vyhýbajú povolaniu polície. Sami sa pripravujú na boj, zabeďnujú okná a zavedú susedské hliadky.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1444
5,0
WWE 2K23: Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1439de
One Piece Odyssey: Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1358ce
Void Terrarium 2 – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, – Preskúmajte tento ponurý a zároveň náladový postapokalyptický svet a jeho nekonečné podzemné uličky a kanály, aby ste nazbierali materiály a vyrobili potrebné predmety, ktoré vám zvýšia štatistiky a zachránia posledných zostávajúcich ľudí pred blížiacou sa skazou.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1414
GrimGrimoire OnceMore – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – Využite silu grimoárov a zničte nepriateľov pomocou štyroch rôznych magických škôl, vrátane kúziel, nekromancie, čarodejníctva a alchýmie. Každá škola sa môže pochváliť niekoľkými zručnosťami, ktoré vám umožnia vyvolať najrôznejších užitočných známych, aby plnili vaše príkazy!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1413
Process of Elimination – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, – Quartering Duke, neslávne preslávený sériový vrah s viac ako stovkou obetí, uvrhol svojimi ohavnými činmi krajinu do chaosu. Aby ukončil svoje vražedné vyčíňanie, zhromaždila sa “Detektívna aliancia“ zložená z najlepších detektívov v krajine, aby ho odhalila a zneškodnila.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1412
SpongeBob SquarePants Cosmic Shake: BFF Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Slzy morskej panny, ktoré dokážu plniť priania, v rukách SpongeBoba a Patrika. Čo sa môže stať? Jasné, samotné pradivo, ktoré drží vesmír pohromade, by sa mohlo zničiť a otvoriť tak portály do Sveta prianí plného rytierov, kovbojov, pirátov a prehistorických slimákov. Ale to predsa nie je nič, čo by všeobecne obľúbená morská hubka nemohla zvládnuť.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1223ce
AEW: Fight Forever – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Kombinuje nostalgický arkádový wrestling s inovatívnymi dorážačkami a útočnými chvatmi z All Elite Wrestling. Súpiska talentov kombinuje tie najväčšie legendy, aké kedy vstúpili do ringu, a úplne nové úspešné hviezdy AEW!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1392
4,0
Dead Island 2: HELL-A Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Dead Island 2 je strhujúca akčná RPG z pohľadu prvej osoby, ktorá hráča zavedie na úplne nové ihrisko. Preskúmajte ikonické Los Angeles utopené vo vnútornostiach, štýlové, živé a zamorené zombiemi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX158he
5,0
Hogwarts Legacy: Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Zažite život študenta na rokfortskej škole čiar a kúziel ako nikdy predtým. Vydajte sa na nebezpečnú cestu za odhalením skrytej pravdy. Budete rozvíjať schopnosti svojej postavy, ovládať mocné kúzla, zdokonaľovať bojové schopnosti a vyberať spoločníkov, ktorí vám pomôžu čeliť smrtiacim nepriateľom.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX907de
Star Ocean The Divine Force
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1370nad
5,0
Star Ocean The Divine Force – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Na rutinnej transportnej misii je vesmírna loď Raymonda Lawrencea napadnutá Pangalaktickou federáciou a on núdzovo pristane na nerozvinutej planéte. Potom narazí na princeznú Laeticiu, ktorá bojuje za ochranu svojej vlasti pred inváznou ríšou. Spoločne sa vydajú v ústrety dobrodružstvu, ktoré otrasie základmi celého vesmíru.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1370
Dusk Diver 2 – Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Napínavá hra pokračuje v príbehu Yumo a jej priateľov, ktorí sa opäť chopia zbraní, aby ochránili ľudskú ríšu pred dimenzionálnym zlom, ktoré sa zbieha do rušnej štvrte Ximending v Taipei a jej temného podsvetia Youshanding. Komu môžu Yumo a strážcovia Kunlunu dôverovať? Akým dôsledkom ich minulosti budú čeliť? Bojujte, aby ste našli pravdu a znovu zachráňte mesto!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1366
5,0
The Dark Pictures: Volume 2 (House of Ashes and The Devil in Me) – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1365
3,5
The Dark Pictures – The Devil In Me – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Príbeh sa bude točiť okolo skupinky dokumentaristov, ktorí dostanú pozvánku do napodobeniny domu prvého amerického sériového vraha H. H. Holmesa aktívneho na konci 19. storočia. Akonáhle však členovia štábu dorazia na miesto, zistia, že nepôjde o obyčajnú exkurziu.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1364
Star Trek Prodigy: Supernova – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, – Hráči sa ujmú rolí Dala a Gwyny, s ktorými musia zachrániť svoju loď, jej posádku a celú sústavu pred výbuchom supernovy.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1363
Valkyrie Elysium – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Pred dávnou dobou sa nad ríšami rysoval Ragnarok – Koniec Časov. Všetko-otec Odin z posledných síl stvoril vyslanca vykúpenia, Valkýru; jej jedinou úlohou je záchrana sveta odsúdeného na záhubu.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1362
Arcadegeddon – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Gilly, majiteľ miestnej pasáže, sa snaží zachrániť svoj podnik pred anonymnou megakorporáciou. Aby to dosiahol, vezme všetky najlepšie arkádové hry a všetky ich prepojí, aby vytvoril super hru. Bohužiaľ mega spoločnosť Fun Fun Co. hru hackne a vloží do nej vírus. Vy a vaši priatelia musíte hru zachrániť!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1360
One Piece Odyssey – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1358
Dragons: Legends of the Nine Realms – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, – V Legende o deviatich ríšach budete hrať za jedného zo štyroch drakov s rôznymi schopnosťami, ktoré vám pomôžu nielen prekonať prekážky vyžadujúce logické myslenie, ale aj súboje s bossmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1356
Všetko, čo vieme (špeciály)Amnesia: The Bunker (RECENZIE – Súhrn) Autori zo štúdia Frictional Games známi vďaka úspešnej survivalovej hororovke SOMA alebo podobne ladenej sérii Amnesia, si pripravili ďalšie pokračovanie hororovej jazdy. Nová Amnesia: The Bunker sa ale od svojich predchodcov trochu líši. Akých novôt sme sa dočkali, a...
V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate...
Fortnite Battle Royale (hra)Fortnite Skins – O čo ide a prehľad tých najzaujímavejších Nemalú zásluhu na popularite Fortnite Battle Royale majú aj kozmetické skiny, ktoré stavili na originálne dizajny a veľkú porciu nadhľadu a vtipu. Čo to vlastne tie slávne Fortnite skiny sú a ako fungujú? Na tieto otázky vám poskytne odpoveď náš článok, kde nájdete aj...
Kradnúť sa rozhodne nemá, ale za trochu toho virtuálneho lúpenia vám ruku nikto neusekne. To je pravdepodobne motto vývojárov z TeamKill Media, ktorí vydali Payday 3. V pokračovaní tejto populárnej taktickej FPS sa vydávame do Washingtonu D. C., kde si naši štyria...
Séria Marvel's Spider-Man patrí medzi najúspešnejšie značky konzoly PlayStation a nie je tak divu, že aj Marvel's Spider-Man Remastered podľa vzoru iných PS exkluzivít vyšiel aj na PC. Okrem skvelej hrateľnosti a pútavého príbehu dostali majitelia stolných počítačov aj...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií