Alzaboxy Q1 Star Wars

Hry zo série Far Cry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Far Cry je séria akčných strieľačiek hraných z pohľadu prvej osoby. Sériu nespája žiadny lineárny príbeh, a tak nezáleží na tom, kde s ňou začnete. Hoci sa zakaždým ocitnete v trošku inom prostredí, vždy ide o v zásade nehostinnú divočinu, kde okrem ľudských nepriateľov musíte obstáť aj proti prírode samotnej.

Pokračovať

Čo ponúka videoherná séria Far Cry?

Far Cry je séria strieľačiek hraných z pohľadu prvej osoby s prvkami RPG a predovšetkým (okrem prvého dielu) otvoreným svetom. Séria sa zameriava predovšetkým na single-player a pútavý príbeh plný výrazných záporákov, novšie diely si však zahráte aj v režime kooperácie s priateľmi. Far Cry hry navyše neprepája príbeh a každý ide hrať samostatne.

Rozdielne prostredie a divoká príroda

Významným prvkom Far Cry je herné prostredie. Jednotlivé diely série nás zaviedli napríklad do Afriky, Himalájí či tropického raja. Spoločným menovateľom býva divoká príroda, ktorá okrem zdrojov poskytuje aj rôzne nebezpečenstvá, najmä neskrotnú faunu. Zvierací nepriatelia spolu s rastlinami patria k dôležitým prvkom Far Cry a tvoria základ pre vynikajúci systém craftingu, kedy si svoju postavu vylepšujete vyrábaním nového vybavenia a zásob.

Far Cry 6 vývoj postavy

Séria Far Cry sa čoraz viac prikláňa k RPG. Systém zručností z tretieho dielu postupne nahrádzajú stovky rozmanitého vybavenia.

Obrovské otvorené svety sa vo Far Cry neustále vyvíjajú

Doménou hlavných dielov Far Cry sú obrovské otvorené svety plné vedľajších úloh, aktivít, ale aj zberateľských predmetov a easter eggov. Svet, štáty a osobnosti sú síce čisto vymyslené, nájdete v nich však nejednu paralelu s reálnym svetom a séria Far Cry je všeobecne zakorenená v (ľahko priostrenej) realite.

Séria Far Cry ponúka aj celý rad spin-offov

Zatiaľ čo hlavné diely série Far Cry mieria na realitu a otvorené svety, spin-off diely sledujú pravý opak. Blood Dragon, stavajúci na základe Far Cry 3, vás zavedie do lineárneho sci-fi sveta silne ovplyvneného 80. rokmi, hra Far Cry: Primal potom naopak do ďalekej minulosti lovcov mamutov. New Dawn potom sériu prenáša do blízkej budúcnosti, keď zvyšky civilizácie zápasia v nemilosrdnom svete pozostatkov atómovej vojny. Skrátka post-apo ako má byť.

Hra Far Cry 3 Blood Dragon spin-off

Far Cry Blood Dragon je neónové sci-fi ako z osemdesiatok, postavené na Far Cry 3.

Prehľad vydaných herných titulov série Far Cry

Séria Far Cry má za sebou už takmer 20 rokov. Franšízu od štúdia CryTek už po prvom dieli odkúpil Ubisoft, respektíve Ubisoft Montreal, ktorý má na starosti vývoj tejto takmer kultovej hernej série až dodnes.

Názov titulu Rok vydania Platforma
Far Cry 2004 PC, Xbox 360, PlayStation 3
Far Cry Instincts 2005 Xbox
Far Cry Vengeance 2006 Wii
Far Cry 2 2008 PC, Xbox 360, PlayStation 3
Far Cry 3 2012 PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3
Far Cry 3: Blood Dragon 2013 PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3
Far Cry 4 2014 PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3
Far Cry Primal 2016 PC, Xbox One, PlayStation 4
Far Cry 5 2018 PC, Xbox One, PlayStation 4
Far Cry New Dawn 2019 PC, Xbox One, PlayStation 4
Far Cry 6 2021 PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4

i

Zaujíma vás Far Cry 6 recenzia najnovšieho dielu? Hru sme si rozobrali do detailov a navyše sa dozviete, v čom je táto verzia v porovnaní s predošlými dielmi iná, či dokonca lepšia.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
31 položiek
4,9 23×
Far Cry 5 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – v rozsiahlom svete Far Cry 5 budú vaše limity a kreativita testované proti najhoršiemu nepriateľovi, akého Far Cry kedy videl, staňte sa majákom nádeje všetkých obyvateľov Hope County.
15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO2601
4,7 22×
Far Cry 6 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – ako Dani Rojas budete bojovať za slobodu na fiktívnom ostrove Yara, inšpirovaným Kubou, na ktorom vládne pevnou rukou diktátor Anton Castillo
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO766s
4,8
Far Cry 6: Ultimate Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – ako Dani Rojas budete bojovať za slobodu na fiktívnom ostrove Yara, inšpirovaným Kubou, na ktorom vládne pevnou rukou diktátor Anton Castillo. Ultimate Edition navyše obsahuje Season Pass (prístup k 3 väčším DLC po vydaní hry) a Ultimate Pack (zahŕňa 3 dodatočné balíčky s vybavením: Vice Pack, Croc Hunter Pack a Jungle Expedition Pack).
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX869u
4,5
Far Cry 3 Classic Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – príbeh hry Far Cry 3 vás zavedie do kože Jasona samotára, ktorý je v pasci na tajomnom ostrove odrezanom od civilizácie. Jeho čln sa potopil, priateľka zmizla a ostrov sa hemží modernými pirátmi, drogovými dílermi a priekupníkmi so zbraňami. Má pri sebe fotoaparát, ktorý používa na zachytenie šialeností vo svojom okolí. Čoskoro ale príde na to, že ak chce prežiť, nebude mať inú možnosť, než tiež siahnuť po zbrani a na prežitie a záchranu svojej priateľky začať zabíjať.
Zľavnené -6 %
16,90 € 17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX517
4,3
Far Cry 6: Gold Edition – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – ako Dani Rojas budete bojovať za slobodu na fiktívnom ostrove Yara, inšpirovaným Kubou, na ktorom vládne pevnou rukou diktátor Anton Castillo
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO766g
5,0
Far Cry 6: Gold Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný a strieľačky – ako Dani Rojas budete bojovať za slobodu na fiktívnom ostrove Yara, inšpirovaný Kubou, na ktorom vládne pevnou rukou diktátor Anton Castillo. Gold Edition navyše obsahuje Season Pass (prístup k 3 väčším DLC po vydaní hry).
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX869g
4,8 54×
Far Cry 5 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, simulátor a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v rozsiahlom svete Far Cry 5 budú vaše limity a kreativita testované proti najhoršiemu nepriateľovi, akého Far Cry kedy videl, staňte sa majákom nádeje všetkých obyvateľov Hope County.
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX2381

Hry zo série Far Cry

V kategórii Hry zo série Far Cry máme práve teraz na Alza.sk celkom 31 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Far Cry
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií