Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Hry na PS4 v češtine

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(62)
PlayStation 4
(64)
Žáner
Akčný
(39)
Simulátor
(10)
Strieľačky
(9)
RPG
(6)
Športový
(4)
Textová lokalizácia
CS
(64)
EN
(64)
DE
(53)
HU
(13)
RU
(6)
PL
(12)
FR
(22)
ES
(13)
IT
(13)
Zvuková lokalizácia
CS
(2)
EN
(64)
DE
(48)
RU
(3)
PL
(2)
FR
(10)
ES
(9)
IT
(9)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

PlayStation 4 predstavuje jednu z najpopulárnejších herných konzol na svete. Pre slovenských hráčov je ale často kľúčové, aby mohli hru plne pochopiť a vcítiť sa do deja. Preto sú hry na PlayStation 4 v češtine to pravé pre vás. Čítajte ďalej a zoznámte sa s ponukou.

Pokračovať

Hry na PlayStation 4 v češtine – zábava v zrozumiteľnom jazyku

Playstation 4 je jedným z pilierov herného sveta. Pre slovenských hráčov predstavuje možnosť hrať v jazyku, ktorému rozumejú, čo zvyšuje pôžitok z hrania. Hry na Playstation 4 v češtine vám ponúkajú široký výber zážitkov v blízkom jazyku. Či už máte radi akčné dobrodružstvo, kde si môžete vychutnať napínavý príbeh, alebo preferujete stratégie na PS4 v češtine, kde musíte premýšľať a plánovať dopredu, je tu niečo pre každého.

Detské hry na PS4 v češtine umožňujú deťom hrať a zároveň sa učiť, a to v bezpečnom prostredí svojich obľúbených rozprávkových postáv.

Veľké množstvo žánrov pre všetky typy hráčov

Od závodných hier, cez RPG, arkády, až po športové simulácie, PlayStation 4 ponúka široký výber žánrov, ktoré uspokoja každého hráča. Či už ste vášnivým fanúšikom futbalu, milovníkom fantasy svetov, alebo si radi zahráte pohybové hry s rodinou, nájdete tu niečo, čo vás bude baviť hodiny a hodiny.

i

Objavte svet virtuálnej reality

Pre tých, ktorí hľadajú úplné ponorenie do herného sveta, ponúka PlayStation 4 aj hry pre VR. Stačí si nasadiť okuliare a okamžite sa ocitnete v centru deja, či už ide o vesmírne dobrodružstvo, horor alebo závod vo vysokých rýchlostiach.

Hry na PlayStation 4 v češtine a multiplayer

Hry na PlayStation 4 v češtine ponúkajú široké možnosti hrania s ďalšími hráčmi – či už online proti hráčom z celého sveta alebo vedľa kamaráta na gauči. Ponorite sa do bitky, pretekania či spoločného dobrodružstva.

Hry na PlayStation 4 v češtine a vekové obmedzenia

Vekové hodnotenie PEGI vám pomôže zvoliť najvhodnejšie hry pre vašu rodinu. Či už hľadáte hry pre mladších hráčov alebo najlepšie hry na PS4 v češtine pre dospelých, je dôležité spoznať vekové odporúčania a obsah hry, aby ste mohli hrať s pokojom na duši.

Ponuka hier v češtine je skutočne bohatá

Zaujímajú vás akčné hry ako Uncharted alebo God of War? Alebo preferujete stratégie, kde je vaším najlepším priateľom plánovanie a taktika, ako napríklad v sérii Civilization? Fanúšikovia rýchlych kolies sa môžu vrhnúť na Gran Turismo, zatiaľ čo milovníci futbalu určite neodolajú sérii FIFA. A ak hľadáte niečo pre mladšiu generáciu, tituly z radu Little Big Planet budú presne pre vás.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
64 položiek
4,5 19×
Metro: Exodus – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Štvrťstoročie po tom, čo jadrová vojna zničila Zem, sa niekoľko tisíc preživších stále drží pod troskami Moskvy v tuneloch metra. Ako Artyom musíte utiecť z metra a viesť skupinu sparťanských strážcov na neuveriteľnú kontinentálnu cestu cez post-apokalyptické Rusko.
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX0804
4,8 55×
Far Cry 5 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, simulátor a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v rozsiahlom svete Far Cry 5 budú vaše limity a kreativita testované proti najhoršiemu nepriateľovi, akého Far Cry kedy videl, staňte sa majákom nádeje všetkých obyvateľov Hope County.
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX2381
5,0
Kao the Kangaroo: Super Jump Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský, – Kengura Kao sa vydáva na neuveriteľnú cestu pri hľadaní svojho zmiznutého otca. Bude to dobrodružstvo, ktoré nepochybne zmení jeho život.
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1298
Minecraft Legends – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Piglinova skazenosť sa šíri po celom Nadsvete a spaľuje všetko, čoho sa dotkne. Si hrdina, ktorý ochráni tuto zem? Naplánujte si stratégiu a postavte sa piglinom v epických bitkách – ale pozor: vždy sa bránia. Cez deň dobýjajte základne piglinov a po zotmení bráňte svojich spojencov.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1333
5,0
Farming Simulator 19: Ambassador Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, - Užite si ten najkompletnejší farmársky zážitok všetkých čias! Staňte sa moderným farmárom a rozvíjajte farmu v troch obrovských amerických a európskych prostrediach plných vzrušujúcich nových farmárskych aktivít, plodín a zvierat. Ovládajte cez 475 autentických strojov a nástrojov, medzi ktoré teraz patrí John Deere, ale aj Case IH a mnoho ďalších.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX482ae
5,0
Under The Waves – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – Dobrodružstvo s príbehom o pohlcujúcej sile smútku. Odohráva sa v hlbinách Severného mora v technofuturistických 70. rokoch 20. storočia, keď sa profesionálny potápač Stan snaží prekonať stratu, ktorá mu zmenila život, a prijať novú budúcnosť.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1377
4,8
Dying Light 2: Stay Human – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
58,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX541de
3,9 10×
Farming Simulator 22 - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, - Preberte úlohu moderného farmára a kreatívne vybudujte svoju farmu v troch rozmanitých amerických a európskych prostrediach. Farming Simulator 22 ponúka obrovskú rozmanitosť farmárskych aktivít, ktoré sa sústredí na poľnohospodárstvo, chov zvierat a lesníctvo - teraz s úžasným prídavkom v podobe ročných období.
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1112
Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – sprevádzajte mladého detektíva Hercula Poirota do Londýna pri plnení zdanlivo jednoduchej úlohy, počas ktorej má dohliadať na prepravu vzácneho obrazu určeného na blížiacu sa výstavu, a vyriešte nový zamotaný prípad.
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1516
Asterix & Obelix XXXL: The Ram From Hibernia – Collectors Edition – Limited Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Ponorte sa do úplne nového originálneho príbehu s doteraz nevidenými postavami, hrajte za Asterixa s Obelixom a skúmajte trojrozmerne spracovaný svet videný zhora v lokálnom kooperatívnom režime až pre štyroch hráčov na jednej obrazovke.
76,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1389ce
Kao the Kangaroo – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský,
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1298se
5,0
Syberia 3 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a logický, – Ponorte sa do hlbín sveta zaľudneného zmesou pútavých postáv a prežite ďalšie neuveriteľné dobrodružstvo.
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX985
5,0
Šmolkovia: Misia Zlobyľ – Smurftastic Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – zhostite sa úlohy štyroch známych Šmolkov – Šmolinky, Siláka, Mudroša a Maškrtníka – na výprave piatimi odlišnými prostrediami. Cestou ku Gargamelovmu hradu navráťte život šmolkovskej dedinke a pomocou šmolizéra uzdravte všetky rastliny nakazené zlobyľom. Limitovaná Smurftastic Edition obsahuje navyše tri litografie, kľúčenku s tatkom Šmolkom a dva hárky samolepiek.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1203
4,9 50×
Assassins Creed Origins – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Ponorte sa do tajomnej časti ľudskej histórie v ďalšom pokračovaní série Assassin's Creed s podtitulom Origins a spoznajte napínavý príbeh o vzniku Asasínskeho bratstva a prvého asasína vôbec.
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX096f
5,0
Oddworld: Soulstorm – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Abe nie je typický hrdina, ktorého by ste očakávali. Nenosí zbrane, ani nie je trénovaný v žiadnom bojovom umení. Napriek tomu bude musieť čeliť nemožnej hrozbe proti stále násilnejším a manipulatívnejším mocnostiam, ktoré sa budú snažiť zničiť nielen jeho ale aj jeho rasu.
Zľavnené -7 %
25,90 € 27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX635se
Endling – Extinction is Forever – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – spoznajte ničivú silu ľudského plemena, ktorá deň za dňom kazí, znečisťuje a drancuje najvzácnejšie a najcennejšie zdroje prírodného prostredia. Podarí sa líščej matke udržať svoje malé mláďatá nažive?
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1329

Hry na PS4 v češtine

V kategórii Hry na PS4 v češtine máme práve teraz na Alza.sk celkom 64 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry na PS4 v češtine Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry na PS4 v češtine Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry na PS4 v češtine recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií