Alzaboxy Q1 Star Wars

Nové hry na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Žáner
Akčný
(29)
RPG
(13)
Adventúra
(13)
Simulátor
(9)
Detský
(9)
Textová lokalizácia
CS
(4)
EN
(65)
DE
(26)
FR
(2)
ES
(1)
IT
(1)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(64)
DE
(17)
Vekové obmedzenie
1 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Nové hry na Nintendo Switch vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Nové hry na Nintendo Switch na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Nové hry na Nintendo Switch?

Ak si chcete zaobstarať Nové hry na Nintendo Switch, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Nové hry na Nintendo Switch

Hľadáte najlepšie Nové hry na Nintendo Switch? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Nové hry na Nintendo Switch

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Nové hry na Nintendo Switch, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
65 položiek
5,0
Wildshade: Unicorn Champions – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a detský, – prejdite cieľovou čiarou na jednorožcovi! Wildshade: Unicorn Champions je pretekárska hra pre celú rodinu, v ktorej sa prenesiete do kúzelného a farebného sveta. Vyhrajte všetky turnaje, odomknite si tie najvzácnejšie zvieratá, vytvorte z nich šampióna svojich snov a staňte sa tým najlepším pretekárom vo fantasy svete Wildshade.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1282
Star Wars Heritage Pack – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, – sedem klasických hier STAR WARS! Naučte sa ovládať Silu od majstra Jedi Luka Skywalkera, ovládnite rýchly Podracer, veďte elitnú jednotku klonov; to všetko a ešte viac s balíčkom STAR WARS Heritage Pack!
52,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1316
Lets Sing 2024 + 2 microphones – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili
55,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1302b
Harvest Moon The Winds of Anthos – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, simulátor a adventúra,
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1317
Bomb Rush Cyberfunk – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Red je autor graffity, ktorý stratil hlavu a miesto toho používa kyber-hlavu. Počas pátrania po svojich koreňoch sa pridá k Bomb Rush Crew, kde účinkujú Tryce a Bel. Spoločne sa rozhodnú, že vyrazia do All City, aby sa stali tou najlepšou graffity partou v meste.
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1308
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Disney Dreamlight Valley je hybridom medzi simulátorom života a dobrodružnou hrou bohatou na úlohy, prieskum a pútavé aktivity so známymi kamarátmi z Disney a Pixaru. Kedysi idylická zem Dreamlight Valley bola miestom, kde postavičky Disney a Pixar žily v harmónii – dokiaľ nedošlo k zabudnutiu.
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1310
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Lov na vysoko postavené príšery zavedie Psara do neustále sa meniacich ročných období Nadirie a jej jedinečného prostredia s riekami bublajúcimi lávy, tajomnými starobylými ruinami a vznášajúcimi sa vežami z koláčov. Cestou sa Psaro stretáva s dobrosrdečnou elfkou Rúženkou, ktorá sa k jeho dobrodružstvu pridáva a pátra po stále silnejších príšerách.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1294
Hammerwatch II: The Chronicles Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčné, RPG a adventúra, – vydajte sa bez bázne a hany na dobrodružnú výpravu, ktorá vás zavedie ďaleko od podzemných kobiek hradu Hammerwatch a umožní vám preskúmať tento obľúbený pixelový svet ako nikdy predtým
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1220
Bluey: The Videogame – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády, dobrodružný a detský, – zahrajte si úplne nový príbeh odohrávajúci sa v 4 interaktívnych epizódach; vôbec prvýkrát preskúmajte ikonické lokácie, ako je Dom, Ihrisko, Zátoka a bonusovú lokáciu na pláži; zahrajte si obľúbené hry z televízneho seriálu, vrátane Keep Uppy, Chattermax Chase a ďalších
42,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1305
Koa and the Five Pirates of Mara – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a detský, – vydajte sa s Koou a jej najlepšou priateľkou Napopo na 3D plošinovkové dobrodružstvo naprieč tropickým súostrovím rozprestierajúcim sa v oceáne Mara; skúmajte šíry oceán, hľadajte cestu jedinečnými prostrediami ôsmich tematických ostrovov a prekonávajte dômyselné pasce
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1323
My Time at Sandrock – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – vydajte sa do púštneho mestečka Sandrock a ujmite sa role začínajúceho staviteľa. S pomocou svojho spoľahlivého náradia zhromažďujte suroviny, stavajte stroje a postupne premeňte svoju schátranú dielňu na dobre fungujúcu výrobňu, s ktorou dokážete zachrániť mestečko pred ekonomickým krachom!
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1275
Unicorn Overlord – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Bojujte proti osudu a vydajte sa na kráľovské dobrodružstvo, aby ste po boku spoľahlivých spojencov získali späť svoju vládu. Unicorn Overlord kombinuje nadčasový žáner taktických RPG s prieskumom nadpozemského sveta a inovatívnym bojovým systémom na jedinečný epický fantasy zážitok v ikonickom štýle Vanillaware.
45,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1315
Catan Super Deluxe Console Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Zahrajte si oficiálnu videohru CATAN na konzolu! Získavajte suroviny, ovládnite nové stratégie a vybudujte svoju osadu na celej ploche, ktorá ožíva.
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1297
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge – Anniversary Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – vychutnajte si ohromujúcu pixelovú grafiku a autentickú atmosféru seriálových korytnačiek Ninja, ktorá vás okamžite vráti späť do detských rokov; všetky postavy, vozidlá, zbrane, predmety aj pozadie sú priamo inšpirované televíznym seriálom z roku 1987 a vy tak máte pocit, akoby ste sa sami stali súčasťou svojho obľúbeného kresleného seriálu, plného omamnej kombinácie vražedného humoru a akčných dobrodružstiev
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1304
Spells & Secrets – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčná, adventúra a dobrodružná; dobrodružná hra, zasadená do sveta a času nie nepodobným tým našim, vás srdečne víta na kúzelníckej akadémii Greifenstein!; ako nadšení študenti prvého ročníka magických umení začnete už čo nevidieť žiť a študovať po boku svojich spolužiakov a tunajších profesorov na impozantnom hrade slúžiacom na vzdelávanie budúcich čarodejníkov a čarodejníc
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1325
Broforce – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a arkády, – Keď zlo ohrozuje svet, svet povolá Broforca – nedostatočne financovanú a príliš silnú polovojenskú organizáciu, ktorá sa zaoberá výhradne nadmernou silou. Pripravte si bedrá až pre štyroch hráčov, aby ste mohli behať a strieľať ako desiatky rôznych Bros a eliminovať nepriateľské teroristické sily, ktoré ohrozujú náš spôsob života.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1293
Super Crazy Rhythm Castle – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, – Super Crazy Rhythm Castle, je chaotické rytmické dobrodružstvo! Hlavolamový kooperatívny mashup, ktorý sa nepodobá ničomu, čo ste kedy počuli – spolupracujte, premýšľajte mimo hranice a zároveň si zachovajte kombo. Sólovo alebo so skupinou až troch priateľov..... Podarí sa vám dobyť hrad?
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1255
123
 

Nové hry na Nintendo Switch

V kategórii Nové hry na Nintendo Switch máme práve teraz na Alza.sk celkom 65 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné nové hry na Nintendo Switch Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie nové hry na Nintendo Switch Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii nové hry na Nintendo Switch recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií