Doručení zdarma Alzaboxy

Očakávané - Simulátory na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Značka
Contact Sales
(1)
Žáner
Simulátor
(3)
Adventúra
(1)
Textová lokalizácia
EN
(3)
DE
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(3)
DE
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
12 rokov
-
Filtrovať
3 položky
Ace Combat 7: Skies Unknown: Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Staňte sa pilotným esom a vydajte sa na reálne pôsobiace nebo v ultimátnej sérii leteckých a bojových simulátorov: ACE COMBAT. Nič neprekoná pocit vznášať sa vzduchom v 360-stupňovej voľnosti, spoliehať sa na svoje letecké a bojové inštinkty, aby ste zostrelili nepriateľa v akejkoľvek obťažnosti.
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 11. júla 2024
Objednávací kód: NSW1338
Pixelshire – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor a adventúra, – budujte mestečko Pixelshire a rozvíjajte vzťahy s jeho obyvateľmi v jedinečnej RPG sandboxovej hre, ktorá kombinuje simuláciu života so stavaním, prieskumom a bojom, vyjadrite svoju originalitu tým, že navrhnete celé mestečko od základov úplne podľa svojich predstáv, majstrovsky ovládnite rad najrôznejších činností, dôkladne spoznajte svojich susedov a starostlivo preskúmajte pixelový kontinent Arcadia!
Novinka
30,90 €
Očakávame august 2024
Objednávací kód: NSW1378
Hotel Life – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor,
Novinka
32,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1174
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito...
Obľúbená mobilná farmárska zábava sa dočkala ďalšieho ročníka, ktorý je možné zahrať okrem mobilov aj na Switchi. Čo o Farming Simulator 23 potrebujete vedieť, si môžete prečítať v našom článku.
Všetko, čo vieme (špeciály)Two Point Campus: dátum vydania, gameplay a ďalšie info Two Point Campus je pripravovaná budovateľská stratégia od štúdia Two Point (titul publikuje spoločnosť SEGA), ktoré hráči poznajú najmä vďaka vydarenému manažérskemu simulátoru Two Point Hospital (2018). Budovanie nemocnice a starostlivosť o pacientov s humornými...
Viac článkov
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií