Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Očakávané - Nintendo Switch hry pre viacerých hráčov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Značka
Nintendo
(1)
Žáner
Akčný
(4)
Športový
(4)
Strieľačky
(1)
Adventúra
(1)
Pretekársky
(2)
Textová lokalizácia
EN
(14)
DE
(7)
FR
(1)
IT
(1)
JP
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(13)
DE
(1)
JP
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Filtrovať
14 položiek
Tip-Top Table Tennis Kit – hra a súprava príslušenstva na Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový, arkády a párty,
– obsahuje 2 pingpongové rakety, nastaviteľnú sieť, pingpongovú loptičku a digitálny kód k hre Tip Top Table Tennis na Switch; Tip Top Table Tennis je realistický pingpongový zážitok pre celú rodinu s množstvom vzrušujúcich herných režimov!
Novinka
31,90 €
Dátum vydania: 21. júna 2024
Objednávací kód: NSW1015sp21
PGA Tour 2K23 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Hra oslavuje Tiger Woodsov odkaz tým, že ho predstavuje ako hrateľného herného profesionála a výkonného riaditeľa, ktorý radí tímu. Vracia sa tiež popredný návrhár kurzov, ktorý hráčom ponúka možnosť postaviť si svoje vysnívané ihriská a zdieľať ich s globálnou online komunitou.
Novinka
67,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1108
Little Nightmares 3 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
52,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1289
Spy X Anya Operation Memories – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Anya Forger má zo školy novú úlohu: vytvoriť si fotodenník! Poďme zbierať spomienky tým, že budeme chodiť vo všedné dni do školy a v dňoch voľna vyrazíme na najrôznejšie vzrušujúce miesta, ako je pláž alebo múzeum umenia, a budeme hľadať témy na fotografovanie.
Novinka
68,90 €
Dátum vydania: 28. júna 2024
Objednávací kód: NSW1340
34 Sports Games – World Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športové, zúčastnite sa jednej z najväčších športových udalostí a pustite sa do zdolávania výziev v 34 rôznych športoch – od plávania a futbalu cez extrémnu jazdu na bicykli a vzpieranie až po skákanie na trampolíne a mnoho ďalších!
Novinka
30,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: NSW1375
Battle of Rebels – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Zem napadli mimozemšťania! Všetky národy sveta sa proti nečakanej invázii snažia bojovať novo zjednotenými armádami, avšak márne. Mimozemšťania sú oveľa vyspelejší a ich špičková technológia im umožňuje premieňať ľudí na krvilačné zombie. Čeľte vlnám nemŕtvych v multiplatformovej strieľačke Battle of Rebels určenej pre jedného i viacerých hráčov, ktorú môžete hrať z vlastného pohľadu aj z pohľadu tretej osoby.
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: NSW1354
Hot Lap Racing – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky,
Novinka
39,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1353
Funko Fusion – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – bojujte proti súperom a riešte hádanky vo fascinujúcich rozmanitých rozsiahlych svetoch. Prežite znovu nezabudnuteľné okamihy z obľúbených filmov, televíznych seriálov, komiksov a ďalších v autentickom novom zážitku vytvorenom od fanúšikov pre fanúšikov.
Novinka
59,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1387
Everdream Valley – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a detský,
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 19. júla 2024
Objednávací kód: NSW1384
The Smurfs: Village Party – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a párty, – Otec Šmolko sa rozhodol usporiadať v dedine jedinečnú párty plnú hier a súťaženia a všetkých šmolkov požiadal, aby sa zapojili do jej príprav a pomohli ju premeniť na nezabudnuteľnú spoločenskú udalosť! Dávajte si ale pozor na Gargamela, ktorý sa o párty už dopočul a dozaista urobí všetko pre to, aby vám ju prekazil.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: NSW1373
Super Monkey Ball: Banana Rumble – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a detský,
+Darček Darček Super Monkey Ball – nálepky + plagát v hodnote 7,90 €
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 25. júna 2024
Objednávací kód: NSW1368
Monster Jam Showdown Day One Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: NSW1367
Sociable Soccer 24 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Rýchla a plynulá arkádová hrateľnosť Sociable Soccer 24 je rozhodne tou najzaujímavejšou prednosťou. Hru možno jednoducho hrať, ale ťažko majstrovsky ovládnuť. V režime kariéry pre jedného hráča je zábavné aj náročné šplhať po rebríčku v ligách, kde najímate a vylepšujete svoje družstvo; kdežto v online hre viac hráčov vás udiví rýchlosť a plynulosť akcie.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: NSW1333
Diesel Legacy: The Brazen Age – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – Ručne kreslená bojová hra 2v2 – štyria hráči vo dvoch tímoch. Každá krásna scéna obsahuje tri dráhy, medzi ktorými sa môžete voľne pohybovať, a aj keď je hráč porazený, jeho boj nekončí! Spolupracujte, aby ste predĺžili komba, odvrátili útoky zo záhrobia, nasmerovali svoju esenciu na pomoc spoluhráčovi a zaistili si dvojitý knockout!
Novinka
31,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1301

Očakávané - Nintendo Switch hry pre viacerých hráčov

Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií