Stellar Blade Stellar Blade

Oculus Quest

Zobraziť katalóg
Oculus Quest
VR okuliare – s rozsahom 360°, rozlíšenie 1600×1440, snímanie priestoru (6DoF), 64GB, 2× ovládač oculus Touch v balení
Kód:  OC002b2d

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Oculus Quest

S virtuálnymi okuliarmi Oculus Quest nepotrebujete žiadny počítač ani pripájať žiadne káble. Ide o prvý VR Headset, ku ktorému naozaj nepotrebujete nič iné. Nič vám nestojí v ceste za úžasným zážitkom z 360° pohľadu do digitálneho sveta. Nech už sa vrhnete do víru akejkoľvek hry, buďte si istí, že s týmto headsetom sa dostanete bližšie ako inokedy. Navyše ho stačí nastaviť dopredu pomocou mobilnej aplikácie Oculus a systém sa o všetko ďalšie postará. Vy si nasadíte len okuliare a hráte.

Kľúčové vlastnosti virtuálnych okuliarov Oculus Quest

  • Prvý samostatný VR headset
  • Nepotrebujete žiadny počítač ani káble
  • 360° rozsah zorného poľa
  • Dvojica ovládačov Oculus Touch v balení
  • Absolútna sloboda pohybu pri hraní
  • Nezabudnuteľné zážitky z hrania

Bleskové nastavenie a okamžité hranie

Systém Oculus Insight okamžite kopíruje vaše pohyby a prenáša ich do virtuálnej reality. Všetko trvá pár sekúnd, a hrať môžete ako v sede, tak v stoji. Na tento účel nájdete v balení dvojicu ovládačov Oculus Touch, vďaka ktorým sa budete môcť predierať zástupmi nepriateľov a do všetkých možností virtuálneho sveta sa vrhať aj po hlave. Ovládače reagujú presne a rýchlo. Navyše sú vybavené schopnosťou vibrácie, takže vnemov z hier bude naozaj poriadna porcia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kedy sa prestanete tesit na tento produkt a konecne ho naskladnite. Predaj vo svete uz frci na plne pecky. A planujete predavat aj Rift S ? Dakujem

Oculus Quest se začne prodávat 21. května za 450 euro (550 za 128GB). Kdy bude dostupný na Alze a kolik bude stát?

Dobry den. Jiz byla potvrzena mezinarodni dostupnost Questu od 21. 5. Ceska republika bohuzel nepatri mezi podporovane zeme, ale rad bych vedel, v jakem casovem horizontu se objevi zde na Alze.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy a jestli budete prodávat Oculus Quest 128Gb verzi. Jelikož už je pár dní "venku". Tak za jak dlouho zhruba bych si jej mohl přes Vás pořídit?

Dobrý deň , kedy bude dostupný Oculus Quest ?

Nejaky aspon orientacni horizont naskladneni? Premyslim jestli koupit na Amazonu nebo tu, kdyby to bylo treba za mesic, tak bych pockal. Diky

Dobrý den. Tak ještě jednou : budete mít obě verze Oculus quest - 64GB i 128GB? Děkuji za odpověď

Pokud by mel nekdo vice dotazu ohledne tedle novinky(treba i kde nakoupit). Tak jsem zalozil na FB skupinu Oculus Quest/Go CZ/SK :) Tady je to stale mrtve.. Nebo zmenilo se neco s naskladnenim zde?

Dobrý den. Dotaz - budete mít obě verze jak 64GB tak i 128GB. Děkuji za odpověď.

A jak se na tom hrají hry a jaké?? To se na to nějak kupují? Nebo jak? Nemám totiž počítač ale v budoucnu chci tuto vr..

12
Diskusia a poradňa k Oculus Quest
Príslušenstvo pre Oculus Quest Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oculus Quest. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oculus Quest. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oculus Quest. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oculus Quest.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií