Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Archív - Počítačové hry v češtine

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
160 položiek
Syberia: The World Before – Collectors Edition
Hra na PC , žáner: dobrodružný, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov i samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postáv, Kate Walkerovej a Dany Rozeovej, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1395
Dead Island 2: HELL-A Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný, – Dead Island 2 je strhujúca akčná RPG z pohľadu prvej osoby, ktorá hráča zavedie na úplne nové ihrisko. Preskúmajte ikonické Los Angeles utopené vo vnútornostiach, štýlové, živé a zamorené zombiemi.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG350he
4,1
Farming Simulator 22: Platinum Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – súčasťou edície Platinum Edition je okrem rozsiahlej základnej hry aj úplne nové rozšírenie Platinum Expansion, ktoré pridáva Silverrun Forest, novú mapu inšpirovanú severozápadom Severnej Ameriky s husto zalesnenou krajinou a novými príležitosťami.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1318pe
5,0
Company of Heroes 3 Premium Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – prináša príbehy zo série, ktoré sa odohrávajú priamo v teréne, na úplne novom vojnovom bojisku a odhaľuje nové autentické taktiky, frakcie a veľa doposiaľ nerozprávaných príbehov z druhej svetovej vojny. Stredomorie je miestom rozmanitosti, od veterných talianskych horských priesmykov až po drsné severoafrické púšte a pobrežné výhľady.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1332pe
Endling – Extinction is Forever
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný, – spoznajte ničivú silu ľudského plemena, ktorá deň za dňom kazí, znečisťuje a drancuje najvzácnejšie a najcennejšie zdroje prírodného prostredia. Podarí sa líščej matke udržať svoje malé mláďatá nažive?
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1367
Way of the Hunter
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor a strieľačky, – tento autentický lovecký zážitok vám umožní objavovať veľké otvorené prostredia v USA a v Európe a loviť v nich. Objavte verne stvárnené zvieratá v nádhernej prírode a používajte rôzne detailné a vysoko realistické zbrane.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1360
4,9 24×
Polda 7
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky a dabing, žáner: akčný a logický – Policajt Pankrác sa vracia už siedmykrát. A je to návrat ako sa patrí. Záhadná správa Temného lorda Vedra a havária kozmickej lode odštartujú kolotoč udalostí, ktoré môže vyriešiť len náš elitný detektív Pankrác. S gráciou sebe vlastnou sa púšťa do akcie a môžete si byť istí, že bezpečnosť matičky Zeme je pred šmejdom z vesmíru v tých najlepších rukách.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1349
Happy Game – Digital
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: dobrodružný, – Psychedelický horor od tvorcov Botaniculy a Chuchla. Prežite tri nezabudnuteľné nočné mory a príďte na kĺb rôznorodým hádankám v (nie tak úplne) prekrásnych kulisách
Predaj skončil
Objednávací kód: DGA0127
5,0
Euro Truck Simulator 2: Ibéria Špeciálna Edícia
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – navštívte hlavné mesto Španielska Madrid, pobrežné hlavné mesto Portugalska Lisabon, veľký počet pobrežných miest ako Málaga a Olhão a veľa vnútrozemských miest. Staňte sa dôležitou súčasťou silnej vývoznej ekonomiky a rozvážajte náklad z Pyrenejí do celej Európy.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG117c8
Saints Row: Day One Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný – víta vás Santo Ileso, žijúce fiktívne mesto v srdci amerického juhozápadu. Vo svete plnom zločinu, kde nemilosrdné frakcie bojujú o moc, sa skupinka mladých priateľov snaží rozbehnúť vlastný zločinecký podnik, dostať sa na vrchol a presláviť sa na vlastnú päsť.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1342
FIFA 22 – 2200 FUT POINTS
Herný doplnok /kredit–škatuľová verzia, české titulky, žáner: športový – 2200 bodov do populárneho režimu Fifa Ultimate Team, ktoré vám pomôžu postaviť tím snov.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1330b
2,9
FIFA 22
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – približuje hru ešte viac skutočnosti vďaka zásadnému pokroku v oblasti hrateľnosti a inováciám vo všetkých režimoch. Tešte sa na väčšiu konzistentnosť medzi tyčami vďaka prepracovanému správaniu brankárov, ktoré prinesie väčší pokoj na najdôležitejšom poste na ihrisku, novú fyziku lopty, výbušný šprint, ktorý lepšie vystihne zrýchlenie tých najrýchlejších futbalistov a nové útočné taktiky.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1330
4,6 17×
Farming Simulator 22 – Collectors Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – preberte úlohu moderného farmára a kreatívne vybudujte svoju farmu v troch rozmanitých amerických a európskych prostrediach. Farming Simulator 22 ponúka obrovskú rozmanitosť farmárskych aktivít, ktoré sa sústredia na poľnohospodárstvo, chov zvierat a lesníctvo – teraz s úžasným prídavkom v podobe ročných období. Zberateľská edícia obsahuje funkčný majáčik. výukové videá pre modderov, nálepky a plagáty.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1318ce
5,0
Kings Bounty 2 – King Collectors Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: RPG, stratégia a dobrodružný – v rozľahlej ríši Antara povstalo hrozné nebezpečenstvo. Jej najvzdialenejšie hranice zaplavila sneť, ktorá ničí pôdu a všetkých, ktorí ju obývajú. Utečenci z postihnutých regiónov prichádzajú do kráľovstva Nostria, kde sa kvôli tomu začína míňať jedlo a ďalšie prostriedky. Zberateľská edícia obsahuje hru, repliku kráľovskej koruny z hry, artbook v pevnej väzbe, soundtrack, obojstranný plagát a dodatočný digitálny obsah do hry.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1174ce
5,0
Dying Light 2: Stay Human – Deluxe Edition
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky, – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1087de
Sniper: Ghost Warrior Contracts 2: Collectors Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný – očíslovaná zberateľská edícia, ktorá bude vyrobená len v počte 500 kusov. Obsahuje základnú hru v drevenej krabičke, tlačenú mapu, artbook so soundtrackom a 3 pohľadnice. Dramatická kampaň pre jedného hráča odohrávajúca sa na súčasnom Blízkom východe ponúka prežitok nervy trhajúceho taktického boja hlboko v tyle nepriateľa. Preberte úlohu nájomného zabijaka Ravena, ktorého na blízkovýchodnom území medzi libanonskými a sýrskymi hranicami, kde neplatia žiadne zákony, čaká rad nových kontraktov.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1275ce
4,6 40×
Farming Simulator 22
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: simulátor – preberte úlohu moderného farmára a kreatívne vybudujte svoju farmu v troch rozmanitých amerických a európskych prostrediach. Farming Simulator 22 ponúka obrovskú rozmanitosť farmárskych aktivít, ktoré sa sústredia na poľnohospodárstvo, chov zvierat a lesníctvo – teraz s úžasným prídavkom v podobe ročných období.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1318
5,0
Hobo: Tough Life – Zberateľská Edícia
Hra na PC – škatuľová verzia, kľúč pre Steam, CZ titulky a dabing, žáner: RPG – vžite sa do úlohy osoby bez domova, preskúmajte ulice Praslavi, hľadajte jedlo a zásoby, žobrajte, kradnite, a robte čokoľvek, aby ste prežili nadchádzajúcu zimu. Zberateľská edícia obsahuje čiapku českej výroby, ploskačku s gravírovaním, CD so soundtrackom, mapu Praslavi a DLC – Soundtrack & Wallpapers.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1310ce
5,0
Hobo: Tough Life – Špeciálna Edícia
Hra na PC – škatuľová verzia, kľúč pre Steam, CZ titulky a dabing, žáner: RPG – vžite sa do úlohy osoby bez domova, preskúmajte ulice Praslavi, hľadajte jedlo a zásoby, žobrajte, kradnite, a robte čokoľvek, aby ste prežili nadchádzajúcu zimu. Špeciálna edícia obsahuje CD so soundtrackom, mapu Praslavi a DLC – Soundtrack & Wallpapers.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1310
Forza Horizon 4: Hot Wheels Legends Car Pack – Xbox/Win 10 Digital
Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky, žáner: pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1756
4,3
Total War: Warhammer III - Metal Case Limited Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: stratégia
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1305
Sniper: Ghost Warrior Contracts – Unlimited Edition Bundle
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: strieľačky – užite si rýdzu odstreľovačská hrateľnosť v drsnej krajine modernej Sibíri! V tejto edícii nájdete navyše aj hru Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition a navyše fyzický artbook a soundtrack.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1302b
5,0
Sniper: Ghost Warrior Contracts – Unlimited Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: strieľačky, – užite si rýdzu odstreľovačskú hrateľnosť v drsnej krajine modernej Sibíri! V tejto edícii nájdete navyše aj hru Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1302
5,0
Dying Light 2: Stay Human – Collectors Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, kľúč pre Steam, CZ titulky, žáner: akčný a FPS/Strieľačky – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1087ce
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií