Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Xbox

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Microsoft Xbox je jedným z najväčších mien v hernom svete. Ponúka nielen špičkové konzoly s vrcholným výkonom, ale aj výhodné služby nabité lákavými benefitmi. Či už budete hrať sami, alebo s priateľmi, tak sa s konzolami Xbox môžete tešiť na hodiny nepretržitej zábavy. Prevedieme vás celým sortimentom a poradíme, aký Xbox kúpiť. Čítajte ďalej.

Pokračovať

Xbox Series

Xbox Series sú najnovšou štvrtou generáciou konzol z dielne spoločnosti Microsoft. Oproti predošlej generácii sa vyznačujú podporou realistického osvetlenia ray-tracing a úplne novým SSD diskom pre bleskurýchle načítanie, ale nechýba ani podpora spätnej kompatibility. Vybrať si môžete z dvoch modelov: Xbox Series X alebo Xbox Series S.

Xbox Series X

Xbox Series X alebo Xbox X je základnou konzolou tejto generácie, ktorá sa pýši rekordným výkonom až 12 TFLOPS a SSD diskom s kapacitou 1 TB. Takýto výkon umožňuje hráčom zažiť obľúbené hry pri 60 snímkach za sekundu aj v 4K rozlíšení. Microsoft Xbox Series X zaujme okrem iného aj Blu-Ray mechanikou a technológiou Dolby TrueHD s Atmos.

Xbox Series S (All-Digital)

Xbox Series S sa zameriava na menej náročných hráčov. Za nižšiu cenu ponúkne slabší výkon o 4 TFLOPS, menší SSD disk s kapacitou 512 GB a rozlíšenie QHD (1 440p) pri 60 snímkach za sekundu. Microsoft Xbox Series S zároveň neobsahuje mechaniku pre disky, vďaka čomu je však oveľa ľahší a kompaktnejší.

Chcete si o generácii Xbox Series prečítať viac? Navštívte náš článok plný detailov aj recenzií.

Xbox One

Konzoly Xbox One sú predošlou treťou generáciou. Konkrétne ide predovšetkým o upgradované modely Xbox One X a Xbox One S, ktoré boli na vtedajšiu dobu oceňované za ich pôsobivý výkon, veľké úložisko a revolučné služby. Dnes už nový Xbox One len tak nezaobstaráte, ale verní majitelia si stále môžu zaobstarať hry na Xbox One alebo príslušenstvo.

Hry pre konzoly Xbox

Pre nové aj staršie konzoly sa budú samozrejme hodiť aj poriadne Xbox hry. V našej ponuke nájdete hry všetkých možných žánrov, takže si každý nájde to pravé orechové práve pre seba. Medzi exkluzivitami potom objavíte legendárnu strieľačku Halo, adrenalínové pretekanie Forza alebo letecký simulátor Microsoft Flight Simulator.

Microsoft Xbox prihlásenie

i

Xbox hry si môžete zaobstarať vo fyzickej alebo digitálnej podobe, ktorú aktivujete online na Microsoft Xbox Store.

Príslušenstvo pre konzoly Xbox

Náruživí hráči si obľúbia aj Xbox príslušenstvo, ktoré otvorí úplne nové možnosti. Dodatočný herný ovládač sa bude hodiť v prípade návštevy alebo pre súrodencov, slúchadlá zaručia precízny zvuk a komunikáciu s ostatnými hráčmi a volanty posunú pretekárske hry na novú úroveň. Okrem toho si svoj Xbox môžete vylepšiť aj ďalším pevným diskom alebo držiakmi či nabíjačkami pre ovládače.


Microsoft Xbox ovládač
Xbox ovládač

Microsoft Xbox slúchadlá
Microsoft Xbox slúchadlá

Microsoft Xbox volant
Xbox volant

Microsoft Xbox pevný disk
Xbox pevný disk

Microsoft Xbox predplatné

Okrem výkonných konzol Xbox si Microsoft pre hráčov pripravil aj dve lákavé platené služby.

Xbox Live Gold

Xbox Live Gold je prémiové predplatné pre hráčov, ktorí od hrania chcú ešte viac funkcií. Po aktivovaní získate prístup k online hraniu, exkluzívnym zľavám aj rýchlejší prístup k demo/beta verziám nových hier, a zároveň dostanete každý mesiac dve hry zadarmo. Xbox Live Gold si môžete predplatiť na 1, 3, 6 alebo 12 mesiacov.

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass je unikátnym mesačným predplatným, s ktorým sa už nikdy nebudete nudiť. Každý mesiac získate neobmedzený prístup k viac ako 100 hrám všetkých možných žánrov. Rozšíreným predplatným je potom Xbox Game Pass Ultimate, ktoré zahŕňa aj Xbox Live Gold, prístup k hrám od firmy EA, ale predovšetkým umožní hrať na konzole Xbox, počítači aj telefónoch a vďaka Cloudu sa vám priebežne ukladajú dáta medzi všetkými platformami.

Neviete kde zaobstarať výhodné Xbox konzoly, hry alebo príslušenstvo? Mrknite sa na náš výpredaj.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 023 položiek
4,8
Trust GXT 749K Controller Skin Xbox, kamufláž
Obal na ovládač – silikónové puzdro na ovládač pre Xbox
12,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: JS267c9a5f
4,4
PDP Ultra Slim Charge System - Xbox
Dobíjacia stanica - pre 2 ovládače k Microsoft Xbox, čierny
42,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: pdpx1a3
Contra: Operation Galuga – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Prevezmite kontrolu nad elitnými komandami Contra Billom Rizerom a Lancem Beanom, ktorí bojujú proti teroristickej skupine Red Falcon, ktorá premenila kedysi mierumilovné ostrovy Galuga v totálnu vojnovú zónu, kde osud ľudstva visí na vlásku. Dôkladné prepracovane klasickej hry z 80. rokov, ktorá je určená na NES a arkády, s nadčasovou hrateľnosťou, ikonickými zbraňami, modernou grafikou a zvukom, novými fázami, novými nepriateľmi a bossmi, novými hernými mechanizmami a intenzívnymi kooperatívnymi súbojmi až pre dvoch hráčov v príbehovom režime alebo pre štyroch hráčov v arkádovom režime!
Novinka
41,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0476
Unicorn Overlord – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Bojujte proti osudu a vydajte sa na kráľovské dobrodružstvo, aby ste po boku spoľahlivých spojencov získali späť svoju vládu. Unicorn Overlord kombinuje nadčasový žáner taktických RPG s prieskumom nadpozemského sveta a inovatívnym bojovým systémom na jedinečný epický fantasy zážitok v ikonickom štýle Vanillaware.
65,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0459
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Píše sa rok 199X, v uliciach New Yorku spustošeného jadrovou vojnou zúria nepokoje a kvitne zločinnosť. Jeho obyvateľom nezostáva len každý deň bojovať o holé prežitie. Mesto ovládli zločinecké gangy, ktoré pri vzájomnom súperení o jeho úplné podmanenie terorizujú všetko, čo z neho ešte zostalo.
Zľavnené -23 %
22,90 € 29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0412
Super Crazy Rhythm Castle - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, – Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0403
Baby Shark: Sing And Swim Party – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: arkády a detský, – plávajte so žraločou rodinou cez šíry oceán a užite si festival Fin-tastic; vyberte si jednu z piatich prispôsobiteľných postáv a hrajte buď v bežeckom, alebo rytmickom hernom režime; spievajte a plávajte na fin-omenálne pesničky a získajte za odmenu veľa hudobných kariet, ktoré si môžete pridať do svojho albumu
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0395
Rainbow High Runway Rush – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: detský a párty, – vitajte vo svete Rainbow High; ide nám o to, aby sme dali vyniknúť svojej pravej farbe prostredníctvom kreativity, módy a priateľstva. Pokiaľ zvládnete dúhovú strednú, zvládnete čokoľvek
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0383
PowerWash Simulator – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold;, – odplavte svoje starosti za upokojujúceho zvuku vapky; vybudujte si vlastnú firmu na umývanie a odomknite si nové nástroje, vylepšenia a ďalšie funkcie – to všetko s jednoduchým uspokojením z toho, že ste všetko umyli do žiarivého lesku
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0370
Syberia: The World Before – 20 Year Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov i samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postáv, Kate Walkerovej a Dany Rozeovej, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0299
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road To Boruto + Naruto To Boruto: Shinobi Striker – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0292
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – zostavte svoj elitný tím z operátorov Rainbow Six, aby ste podnikli výpravy do nepredvídateľných uzavretých zón a odhalili záhady, ktoré sa skrývajú za smrtiacou a neustále sa vyvíjajúcou mimozemskou hrozbu Archæns. Znalosť, kooperácia a taktický prístup sú vašimi najlepšími zbraňami.
14,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0072
Wheel Stand Pro Posche GT3/CSR/ CSP wheels
Stojan na herný ovládač – na pripevnenie volantu a pedálov, skladací, na model Porsche GT2, GT3RS, CSP, CSP V2, CSP V3
121,22 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MH895u
4,7
HyperX CloudX Stinger 2 Core (Xbox) biela
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm Jack, k Xbox Series, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 10–25000 Hz, citlivosť 95 dB/mW, impedancia 32,5 Ohm, menič 40 mm, kábel 1,3 m
37,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: DS993v5a
3,0
HORIPAD Pro – Xbox
Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, káblové pripojenie, 3.5mm Jack , vibrácie, analógové páčky, čierna farba
47,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HORHW126
3,5 15×
iPega XBS005 Vysúvací držiak telefónu pre Xbox Series X Controller
Držiak iPega XBS005 je praktický držák mobilního telefonu s nastavitelným ramenem k X-Box Series X ovladači.
9,79 €
Zánovné
Objednávací kód: iPega83
SUBSONIC by SUPERDRIVE Arcade Stick
Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch a PS3, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, USB-A, integrovaná batéria, čierna a červená farba
Novinka
46,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPD009c
25,66 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GAMEaaa0070
SpellForce: Conquest of EO – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – V tejto ťahovej strategickej hre zasadenej do fantastického sveta SpellForce sa ujmite úlohy svojho majstra ako dedič jeho záhadnej čarodejnej veže. Študujte celý rad kúziel, ktoré môžete zosielať na krajinu okolo seba, vyvolávajte fantastických poskokov a cvičte silných bojovníkov, ktorí sa vydajú do sveta. Bojujte v rýchlych, no taktických ťahových bitkách.
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0451
Destroy All Humans 2: Reprobed – Single Player – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Crypto je späť a má povolenie používať sondy; mimozemský votrelec sa vracia a je bláznivejší ako kedykoľvek predtým; užite si swingujúce 60. roky vo všetkej chémii podporenej kráse a pomstite sa KGB za to, že vyhodila do povetria vašu materskú loď; budete musieť utvárať spojenectvo s členmi druhu, ktorý ste prišli zotročiť
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0353
PGA Tour 2K23 - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Hra oslavuje Tiger Woodsov odkaz tým, že ho predstavuje ako hrateľného herného profesionála a výkonného riaditeľa, ktorý radí tímu. Vracia sa tiež popredný návrhár kurzov, ktorý hráčom ponúka možnosť postaviť si svoje vysnívané ihriská a zdieľať ich s globálnou online komunitou.
56,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO892
Surviving the Aftermath: Day One Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia,
26,05 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO846
Trollhunters: Defenders of Arcadia – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – vydaj sa na epickú a nezabudnuteľnú cestu naprieč magickým svetom Arcadie a zastav hroziacu časovú apokalypsu
37,12 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO736
Tour de France 2018 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, krabicová verzia, žáner: športový a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Užijte si stopercentnú vášeň Le Tour de France a vyhrajte vytúžený žltý trikot! Hrajte v úlohe tých najlepších pretekárov na nádherných cestách La Grande Boucle: útočte, dávajte príkazy svojim spolujazdcom z tímu, vyberte si tú najlepšiu trajektóriu, udržujte si výdrž a robte správne rozhodnutia, ktoré váš tím dovedú až na samý vrchol.
41,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO463

Xbox

Xbox

V kategórii Xbox máme práve teraz na Alza.sk celkom 2023 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné xbox Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie xbox Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie xbox Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii xbox recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií