Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Genius KB-8000X CZ+SK čierna

Zobraziť katalóg
Genius KB-8000X CZ+SK čierna
4,4 202 hodnotení
Set klávesnice a myši , česká a slovenská kancelárska klávesnica, bezdrôtová, vysokoprofilové klávesy, optická myš, 1200 DPI, 3 tlačidlá, symetrická
Kód:  ME307b6 Produktové číslo:  31340005106 Stránky výrobcu

Genius KB-8000X CZ+SK čierna

Uľahčite si prácu s prekážajúcimi káblami vďaka novej súprave bezdrôtovej klávesnice s myšou Genius KB-8000X. Obe periférie čiernej farby komunikujú s počítačom prostredníctvom mini USB prijímača na frekvencii 2,4 Ghz. Klávesnica ponúka ochranu pred poliatím a navyše 12 multimediálnych klávesov, ktoré využijete napríklad pri ovládaní multimediálneho prehrávača alebo pri prehliadaní internetu. Vďaka nízkemu zdvihu, klávesy pri písaní vydávajú minimum hluku. Myš s ergonomickým tvarom padne do ruky ako pravákom, tak i ľavákom. Prednosťou je nový BlueEye senzor s rozlíšením 1200 DPI. Systém úspory energie šetrí batérie v oboch zariadeniach v nasledujúcich situáciách: počítač je vypnutý, prijímač je odpojený alebo sú zariadenia mimo prevádzkový rozsah.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
46 cm (460 mm) Hotovo!
Výška
2,9 cm (29 mm) Hotovo!
Hĺbka
17,2 cm (172 mm) Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou


» Všetky bezdrôtové klávesnice a myši

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím ,Dnes mi to prišlo ,akože za tu cenu som zázraky nečakal ale čakal som že to vôbec aspon pôjde ,po vložení batérii myš len blikla na červeno a nič a klávesnica vobec ,nedostal som k tomu ani báterie :)

Je možné multimediálne klavesy naprogramovať? Napr. na spánok PC?

Dobrý den, mám tuto klávesnici a myš asi tři dny. Stává se, že z ničeho nic přestane reagovat a žádné tlačítko nefunguje. Po chvíli se sama vzpamatuje.. K.M.

Ahoj, jak je možné, že jsem si obědnal tuto klávesnici, píšete že má 12 multimediálních kláves, ale není tu ani jedna? někdo si asi spletl funkční klávesy od multimediálních. co já teď s tím? může se to vrátit? Kupoval jsem ale 2 klávesnice. jedna je tu, jako tohle fórum, a pak tuto. https://www.alza.cz/eternico-essential-wired-keyboard-kd130cs-d5487995.htm Taky se tam píše že to má 12 multimediálních kláves, ale zase to není pravda. Jak to teda je?

Da sa klavesnica pripojiť do xbox one aby fungovala.

Dobrý den, jsou na klávesnici popsány i české znaky. Podle popisu produktu bych čekal, že ano. Podle obrázků to vypadá, že ne. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň. Či sa to dá pripojiť na klasicky USB 2.0

Dobry den, je tato klavesnica a mys urcena aj pre smart tv? Mam model Samsung UE49MU6472 49". Ak nie, ktoru najlacnejsiu klavesnicu alebo set by ste odporucili.

Táto klávesnica je bezdrôtová ?

Dobrý den koupil jsem tuto klávesnici s myší, ale ikdyž mám nové baterie tak myš pouze párkrát zabliká (cca 3s) a zhasne klávesnice se ani nerosvítí, a když připojím konektor do USB tak se nic neděje, neproběhne ani žádná instalace ovladačů prostě nic. je možnost někde stáhnout ovladače?

12
Diskusia a poradňa k Genius KB-8000X CZ+SK čierna
Príslušenstvo pre Genius KB-8000X CZ+SK čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius KB-8000X CZ+SK černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius KB-8000X CZ+SK Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius KB-8000X CZ+SK Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius KB-8000X CZ + SK fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií