Stellar Blade Star Wars

Giiker Super Cube i3S Light

Zobraziť katalóg
Giiker Super Cube i3S Light
4,2 9 hodnotení
Herná konzola - do ruky, bez mechaniky (neprehráva fyzické disky), farba viacfarebná – Giiker Supercube je magnetická rýchlostná kocka 3×3×3. Je vybavená 6-osovým pohybovým senzorom a inteligentným mikro ovládačom na rozpoznávanie algoritmov, ktorý dokáže automaticky sledovať každé otočenie.
29,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RTGAM036 Produktové číslo:  4020628692759
Giiker Super Cube i3S Light 29,90 € Momentálne nedostupné

Giiker Super Cube i3S Light

Pokiaľ máte už skladanie kocky v malíčku, vyskúšajte Giiker Super Cube i3S Light. Ide o magnetickú rýchlostnú kocku s 3 × 3 × 3 kockami. K dispozícii má 6-osí pohybový senzor, ktorý spolu s inteligentným mikroovládačom na rozpoznanie algoritmov dokáže automaticky sledovať každé otočenie kockou. Giiker Super Cube i3S Light jednoducho pripojíte pomocou Bluetooth k bezplatnej mobilnej aplikácii Supercupe. Kocka je kompatibilná s operačnými systémami Android 4.4 aj iOS 8.0. Super Cube i3S Light sa dodáva s praktickým stojanom. Súčasťou kocky je 3,7 V lítiová batéria, ktorej nabíjanie zaberie cca 1 hodinu času. S jedným nabitím vydrží kocka fungovať viac ako 90 hodín. V balení nájdete Giiker Super Cube i3S Light, nabíjačku, Micro USB nabíjací kábel, stojan a návod. 

Kľúčové vlastnosti Giiker Super Cube i3S Light

  • Giiker Super Cube i3S Light je magnetická rýchlostná kocka
  • K dispozícii je 6-osí pohybový senzor a inteligentný mikroovládač
  • Kocku Giiker Super Cube i3S Light prepojíte s mobilnou aplikáciou pomocou Bluetooth
  • Je kompatibilná s operačnými systémami Android aj iOS
  • Oceníte množstvo módov
  • Praktický stojan je súčasťou balenia
  • Giiker Super Cube i3S Light je vyrobená z ABS
  • Kocka je určená deťom od 6 rokov

Neskutočné množstvo možností súťaženia

Giiker Super Cube i3S Light spolu s mobilnou aplikáciou vám umožní skladať kocku na čas, výučbu v reálnom čase alebo sa prepojte s ostatnými hráčmi na celom svete a súťažte s nimi. Kam na rebríčku si až trúfnete? V aplikácii nájdete Learn Mode, čo je výukový režim s interaktívnym príbehom pre začiatočníkov. Training Mode je určený skúseným riešiteľom, kde budete skladať náhodné rozloženie kocky spolu s nástrojmi na vylepšenie výkonu. Solve Mode vám pomôže zložiť náhodne rozloženú kocku Giiker Super Cube i3S Light počas 30 ťahov s podrobnými inštrukciami. V Game Mode si pomocou minihier otestujete svoju rýchlosť, pamäť aj reakcie. Obľúbený Battle Mode ponúka online súboje v reálnom čase s možnosťou 1 v 1, 3 v 3 a ďalšie možnosti.

Parametre a špecifikácia

Typ konzoly
Do ruky Hotovo!
Typ mechaniky/slotu
Bez mechaniky Hotovo!
Obsah balenia
Konzola, Kábel USB, Nabíjací adaptér Hotovo!
Šírka
5,65 cm Hotovo!
Výška
5,65 cm Hotovo!

Vlastnosti

Typ konzoly
Do ruky Hotovo!

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu
Bez mechaniky Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola, Kábel USB, Nabíjací adaptér Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5,65 cm Hotovo!
Výška
5,65 cm Hotovo!
Hĺbka
5,65 cm Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
MicroUSB Hotovo!

Farba

Farba
Viacfarebná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Toto zariadenie je určené výlučne pre vlastnú potrebu kupujúceho, nie na zápis dát (vyhotovenie rozmnoženiny diela alebo reprografiu podľa § 42 a 43 autorského zákona).

» Všetky retro herné konzoly
» Všetky retro herné konzoly do ruky
» Všetky herné konzoly pre deti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Giiker Super Cube i3S Light Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Giiker Super Cube i3S Light. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Giiker Super Cube i3S Light. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Giiker Super Cube i3S Light. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Giiker Super Cube i3S Light.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií