GOLDWELL Dualsenses Men Gift Set

Zobraziť katalóg
GOLDWELL Dualsenses Men Gift Set
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje dva šampóny 300ml a 100ml na vlasy a telo a Creative Texture Roughman 50ml
Kód:  VBAL808 Produktové číslo:  4050117277013

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GOLDWELL Dualsenses Men Gift Set Predaj skončil

GOLDWELL Dualsenses Men Gift Set

Darčeková kozmetická sada Goldwell Dualsenses Men Gift Set obsahuje základné potreby na každodennú hygienu a starostlivosť o vlasy pre mužov. Šampón na telo aj vlasy v dvoch veľkostiach vám umožní vziať si svoj obľúbený produkt so sebou aj na cesty a luxusná modelovacia pasta dodá vášmu účesu spevnenie a módny matný vzhľad. Sada obsahuješampón na telo aj vlasy Goldwell Dualsenses Men Hair & body 2v1 300 ml, šampón na telo aj vlasy Goldwell Dualsenses Men Hair & body 2v1 100 ml a modelovaciu pastu na vlasy Goldwell Creative Texture Roughman 50 ml.

Dualsenses Men Hair & body 2v1

Skvelý a praktický šampón 2 v 1 pre mužov Dualsenses od značky Goldwell sa perfektne postará o hygienu mužských vlasov aj celého tela. Šampón Goldwell je vhodný pre všetky typy vlasov a môže byť používaný každodenne. Šampón revitalizuje vlasy aj pokožku a šetrne umýva bez nepríjemného vysušovania. Doalsenses je skvelou voľbou premužov, ktorí nechcú zbytočne preplniť svoju kúpeľňu všetkými možnými produktmi, ale zároveň chcú kvalitu a dôkladnú starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti šampónu Dualsenses Men Hair & body 2v1

  • Šampón a sprchovací gél v jednom pre mužov
  • Šampón dôkladne umýva vlasy aj pokožku
  • Goldwell Dualsenses má revitalizačné účinky
  • Guarana Caffeine Complex osviežuje pokožku a povzbudzuje vlasové korienky
  • Instant Microfluid technology dodáva intenzívnu výživu a hydratáciu
  • Dualsenses je vhodný na každodenné použitie

Zloženie:
Water/aqua/eau, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, peg-18 glyceryl oleate/cocoate, coco-glucoside, sodium lauroyl glutamate, glycerin, glycoproteins, panthenol, caffeine, paullinia cupana seed extract, menthol, glyoxylic acid, octyldodecyl pca, butylene glycol, polyquaternium-10, peg-60 hydrogenated castor oil, isopropyl alcohol, sodium pca, sodium acetate, sodium chloride, sodium benzoate, fragrance/parfum, limonene.

Použitie:
Naneste na mokré vlasy aj telo, napeňte a dôkladne opláchnite.

Creative Texture Roughman modelovacia pasta

Goldwell Roughman je luxusná modelovacia pasta, ktorá je vhodná pre všetky typy vlasov. Táto unikátna pasta svojou krémovou textúrou poskytne vašim vlasom okamžité a celodenné spevnenie a maximálne módny matný efekt, efektívne usmerní aj veľmi nepoddajné, rozstrapkané a suché vlasy, zaistí im maximálnu fixáciu, dodaniedefinície a jasné textúry. Veľmi rýchlo vaše vlasy zafixuje, nijako ich nezaťažuje ani nevysušuje, chráni a zachováva sýtosť a žiarivosť vašej farby, dodáva vlasom hebkosť a pevné držanie.

Kľúčové vlastnosti modelovacej pasty Goldwell Creative Texture Roughman

  • Luxusná modelovacia pasta pre všetky typy vlasov
  • Modelovacia pasta Goldwell Roughman dodá vlasom okamžité spevnenie a matný efekt
  • Účes vydrží zafixovaný a spevnený po celý deň
  • Pasta Creative Texture Roughman usmerní aj nepoddajné, rozstrapkané vlasy
  • Spevňuje účes bez zaťaženia

Zloženie:
Aqua (Water/EAU), Petrolatum, Ozokerite, Calcium Sulfate, Trilaureth-4 Phosphate, Propylene Glycol, Silica, VP/VA Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Beeswax/Cera Alba, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Niacinamide, Polysilicone-9, Calcium Pantothenate, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Shoot Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Cetrimonium Chloride, Sodium Starch Octenylsuccinre, Maltodextrin, Sorbitol, BHT, Pyridoine, HCI, Phenylpropanol, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Fragrance/Parfum

Použitie:
Aplikujte do suchých alebo vlhkých vlasov a ihneď tvarujte účes. Výsledkom aplikácie je perfektný, matný a dlhotrvajúci účes.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GOLDWELL Dualsenses Men Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOLDWELL Dualsenses Men Gift Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GOLDWELL Dualsenses férfi ajándékkészlet.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií