AD elektro Motorola EDGE 50

GORENJE NRKI4181E1

Zobraziť katalóg
GORENJE NRKI4181E1
Vstavaná chladnička vstavaná, kombinovaná, 177.2cm, A +, objem chladnička / mraznička 180 / 68l, NoFrost DualAdvance, CrispZone s HumidityControl - zásuvka na zeleninu s reguláciou vlhkosti, SpaceBox, LED displej, LED osvetlenie zo stropu, doba skladovania pri poruche 16hod., mraziaci výkon 8kg / 24hod.
Kód:  GORCHL052 Produktové číslo:  728328 Stránky výrobcu

GORENJE NRKI4181E1

Vybavte svoju domácnosť moderným vstavaným spotrebičom od spoločnosti Gorenje. Táto kombinovaná chladnička NRKI4181E1 vám ponúkne celkový objem vnútorného priestoru s hodnotou 248 litrov. V chladiacom priestore nájdete dvojicu sklenených poličiek, tri boxy a SpaceBox (veľkú mraziacu 38 l zásuvku). Perfektný je tiež veľký priestor na uloženie zeleniny a ovocia s funkciou regulácie vlhkosti CrispZone.

Kľúčové vlastnosti vstavanej chladničky GORENJE NRKI4181E1

  • Vstavaná, kombinovaná chladnička od spoločnosti Gorenje
  • Nízka energetická náročnosť (A+)
  • Multi-variabilné sklenené police
  • HiddenSpace – skrytý úložný priestor
  • Nízka úroveň hluku – 39 dB
  • Pre menšiu tvorbu námrazy v mrazničke je spotrebič vybavený technológiou FrostLess

Vstavaný skvost od Gorenje

Chladnička GORENJE NRKI4181E1 je moderný kombinovaný spotrebič novej generácie, ktorý už na prvý pohľad zaujme prepracovaným dizajnom a pestrou paletou inteligentných funkcií, medzi ktorými nechýbajú špeciálne zásuvky CrispZone, LED osvetlenie a mnohé ďalšie. Komplex týchto funkcií prispieva k zabezpečeniu maximálnej čerstvosti a trvanlivosti potravín.

Dlho čerstvé potraviny

Nechýba ani špeciálna FrostLess technológia pre menšiu tvorbu námrazy v mrazničke. Mraznička je potom rozdelená prostredníctvom troch boxov na uchovanie potravín a 2 sklenených políc. Spotrebič GORENJE NRKI4181E1 poskytuje mraziaci výkon 8 kilogramov. O svoje potraviny sa nemusíte báť ani v prípade výpadku elektriny. Skladovacia doba pri poruche je až 16 hodín.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE NRKI4181E1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE NRKI4181E1.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií