PET AD homeoffice

Gorenje RB30914AW

Zobraziť katalóg
Gorenje RB30914AW
5 5 hodnotení
Mini chladnička kombinovaná, A+, hlučnosť 41 dB, klimatická trieda N, ST, netto objem chladnička/mraznička 73/8 l, 1 kompresor, š/v/h 480/838/560 mm, biela
Kód:  eax001f Produktové číslo:  RB30914AW Stránky výrobcu

Gorenje RB30914AW

Kombinovaná chladnička Gorenje RB30914 AW s mrazničkou hore sa svojimi rozmermi hodí do menších kuchýň, kancelárií alebo na chaty. Svojou nízkou spotrebou 0,35 W/deň patrí do energetickej triedy A+. Celkový objem je 81 litrov a pre chladničku je vymedzený priestor 73 litrov. Priestor chladničky je rozdelený sklenenou policou na dve časti.

Samozrejmosťou je priehľadná zásuvka na ovocie a zeleninu. Praktické dverové zásuvky využijete pri chladení nápojov či na uloženie vajíčok. Pri hľadaní vašich obľúbených potravín vám priestor chladničky osvieti integrované osvetlenie. Mraznička s objemom 8 litrov nie je nijako rozdelená a jej mraziaci výkon predstavuje 2 kg/deň. Chladnička ponúka aj zámenu dverového zámku. Ďalším praktickým vybavením sú dve nastaviteľné nožičky, pomocou ktorých chladničku ľahšie nastavíte aj na nerovnej podlahe.

Vlastnosti:

  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Manuálne odmrazovanie mrazničky
  • Možnosť zmeny smeru otvárania dverí
  • Sklenené police
  • Analógový teplomer v chladiacom priestore

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych lednici snížit na výšku 82 cm, aby se vešla pod kuchyňskou linku. Je možné oddělat spodní nožičky? Případně máte v nabídce nějakou lednici s mrazákem, která by se dala snížit na těch 82 cm? Děkuji za odpověď

Dobrý den, má tato lednice odnímatelný horní panel. Potřebovala bych ji umístit do prostoru o výšce 82,5 cm.

Diskusia a poradňa k Gorenje RB30914AW
Príslušenstvo pre Gorenje RB30914AW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE RB30914AW.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií