AD elektro AD elektro

GORENJE WHI641E6B

Zobraziť katalóg
GORENJE WHI641E6B
Digestor komínový, odťah 633m3 / h, 3 stupne výkonu, odťah 15cm alebo recirkulácia, hliníkový tukový filter, halogénové osvetlenie, TouchFree inox - úprava proti odtlačkom prstov
Kód:  GORDG009 Produktové číslo:  474631 Stránky výrobcu

GORENJE WHI641E6B

Veľmi kvalitný komínový odsávač pár udrží vašu kuchyňu čistú a bez nepríjemných pachov z varenia. Maximálny výkon odťahu je skvelých 633 m3/h. K dispozícii sú tri stupne rýchlosti a varnú dosku vám osvetlia dve 20 W halogénové žiarovky. Odsávač, okrem odvodu pár mimo miestnosť, ponúka aj recirkuláciu, ktorá za pomoci tukových filtrov premení mastnotu, pary a nežiaduce pachy priamo v tele odsávača a späť do miestnosti vypustí už len čistý vzduch. Odsávač pár je vybavený umývateľným hliníkovým filtrom s polyuretánovou penou, ktorý zvyšuje účinnosť spotrebiča a predlžuje životnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Komínový odsávač pár
  • Energetická trieda C
  • Efektívny systém odsávania P. A. S.
  • Umývateľný hliníkový filter s polyuretánovou penou - zachytí až 98 % tuku a nečistôt
  • Dotykové ovládanie
  • Tri stupne výkonu
  • Maximálny výkon pri odťahu 633 m3/h
  • Halogénové osvetlenie 2 × 20 W

 

Účinné odsávanie

P. A. S. je inovatívny systém perimetrického nasávania vzduchu, kedy je vzduch odsávaný smerom od stredu k okrajom odsávača. Tento spôsob nasávania má pozitívny vplyv na spotrebu elektrickej energie, znižuje hlučnosť a tiež sa zvyšuje úspornosť odsávania vzduchu. Snímač AdaptTech automaticky rozpozná stupeň nečistôt, pár, vlhkosti a plynov v ovzduší. Na základe stupňa znečistenia reguluje otáčky ventilátora, a ak nie je potrebný, úplne ho zastaví. Vy sa tak môžete plne koncentrovať na varenie a nemusíte sa rozptyľovať nastavovaním digestora.

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE WHI641E6B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WHI641E6B.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií