PET AD homeoffice

Gorenje WHI641E6XGB

Zobraziť katalóg
Gorenje WHI641E6XGB
Digestor komínová, odťah 633m3 / h, 3 stupne výkonu, odťah 15cm alebo recirkulácia, hliníkový tukový filter, halogénové osvetlenie, TouchFree inox - úprava proti odtlačkom prstov
Kód:  GORDG008 Produktové číslo:  474627 Stránky výrobcu
Gorenje WHI641E6XGB Predaj skončil

Gorenje WHI641E6XGB

Veľmi kvalitný komínový odsávač pár udrží vašu kuchyňu čistú a bez nepríjemných pachov z varenia. Maximální výkon odtahu je skvělých 633 m3/h. K dispozícii sú tri stupne rýchlosti a varnú dosku vám osvetlí dve 20W halogénové žiarovky. Odsávač okrem odvodu pár mimo miestnosť ponúka aj recirkuláciu, ktorá za pomoci tukových filtrov premení mastnotu, pary a nežiaduce pach priamo v tele odsávača a späť do miestnosti vypustí už len čistý vzduch. Odsávač pár je vybavený umývateľným hliníkovým filtrom s polyuretánovou penou, ktorý zvyšuje účinnosť spotrebiča a predlžuje životnosť. Všetky nerezové povrchy sú opatrené špeciálnou povrchovou úpravou TouchFree, ktoré zabraňuje tvorbe odtlačkov prstov, vďaka čomu sa ľahko čistí.

kľúčové vlastnosti

  • Komínový odsávač pár
  • Energetická trieda C
  • Efektívny systém odsávania P. AS
  • Umývateľný hliníkový filter s polyuretánovou penou - zachytí až 98% tuku a nečistôt
  • dotykové ovládanie
  • Tri stupňov výkonu
  • Maximální výkon při odtahu 633 m3/h
  • Halogénové osvetlenie 2 × 20 W
  • špeciálna povrchová úprava TouchFree

účinné odsávanie

P. AS je inovatívny systém perimetrického nasávania vzduchu, kedy je vzduch odsávaný smerom od stredu k okrajom odsávača. Tento spôsob nasávania má pozitívny vplyv na spotrebu elektrickej energie, znižuje hlučnosť a tiež sa zvyšuje úspornosť odsávanie vzduchu. Snímač AdaptTech automaticky rozpozná stupeň nečistôt, pár, vlhkosti a plynov v ovzduší. Na základe stupňa znečistenia reguluje otáčky ventilátora, a ak nie je potrebné, úplne ho zastaví. Vy sa tak môžete plne koncentrovať na varenie a nemusíte sa rozptyľovať nastavovaním digestora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje WHI641E6XGB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WHI641E6XGB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE WHI641E6XGB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE WHI641E6XGB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje WHI641E6XGB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií