AD elektro Star Wars

GREEN PHARMACY Krém na nohy Gaštan Extrakt plodov z listov červeného hrozna pre unavené a opuchnuté

Zobraziť katalóg
GREEN PHARMACY Krém na nohy Gaštan Extrakt plodov z listov červeného hrozna pre unavené a opuchnuté
4,0 1 hodnotení
Krém na nohy s objemom 100ml - 34,90 €/1 l
Kód:  NOH074 Produktové číslo:  5904567050766
GREEN PHARMACY Krém na nohy Gaštan Extrakt plodov z listov červeného hrozna pre unavené a opuchnuté Predaj skončil

GREEN PHARMACY Krém na nohy Gaštan Extrakt plodov z listov červeného hrozna pre unavené a opuchnuté

Relaxačný krém na nohy Extrakt z gaštanu a z listov červeného hrozna značky GREEN PHARMACY, ktorá je vyhľadávaná vďaka použitiu rastlinných výťažkov bez škodlivých parabénov a farbív, poskytuje nohám úľavu a znižuje opuchy pri dlhom sedení alebo státí. Výťažok z gaštanu má preventívny účinok na opuchy nôh a znižuje riziko tvorby kŕčových žíl. Extrakty vilínu virginského, arniky a mäty znižujú pocit únavy a majú osviežujúci efekt. Pravidelná aplikácia obnovuje pocit pohodlia. Krém upokojuje, zvlhčuje a vyživuje pokožku, ktorá sa stáva hladká a mäkká s príjemnou vôňou. V tomto krému je obsiahnuté všetko, čo matka príroda poskytuje.

Kľúčové vlastnosti krému na nohy GREEN PHARMACY Extrakt z gaštanu a z listov červeného hrozna

  • Krém na nohy GREEN PHARMACY Extrakt z gaštanu a z listov červeného hrozna pre unavené nohy
  • Obsahuje výťažok z gaštanu, listov červeného hrozna, vilínu virginského, arniky a mäty
  • Preventívne predchádza opuchom nôh pri dlhom sedení alebo státí
  • Pri pravidelnom používaní znižuje riziko tvorby kŕčových žíl
  • Určený na každodenné použitie
  • Bez parabénov a farbív

Použitie:
Aplikujte krém na čisté, vysušené nohy a jemne vmasírujte. Používajte pravidelne alebo podľa potreby.

Zloženie:
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Isopropyl Alcohol, Vitis Vinifera Leaf Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Menthol, Camphor, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol, Hamamelis Virginiana Water, Panthenol, Arnica Montana Flower Water, Niacinamide, Thiamine HCI, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Retinyl Acetate, Biotin, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Arachis Hypogaea Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Pantolactone, Tocopherol, Abies Sibirica Needle Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool

Zloženie

voda, Etylhexylstearát, Cetearyl Alcohol, olej so semien Vitis Vinifera, Glyceryl Stearate, Isopropyl Alcohol, Glycerín, extrakt z Aesculus Hippocastanum, Vitis Vinifera Leaf Extract, výťažok z Mentha Piperita, Mentol, Gáfor, Hamamelis Virginian Flower, voda z Aramelis Virginian Flower, niacínamid, tiamín HCI, tokoferylacetát, retinylpalmitát, retinylacetát, biotín, kyselina mliečna, olej z Arachis hypogaea, olej zo semien Helianthus Annuus, pantolaktón, ihličkový olej z Abies Sibirica, olej z listov Melaleuca Alternifolia Ac101, ceteare 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, propylénglykol, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, alkohol, trietanolamín, parfum, benzoan sodný, sorbát draselný, tokoferol, fenoxyetanol, kaprylylglykol, benzylsalicylát, citronellol, hexylhydroxypionalolella, limonfenyl, linproxyl cinnamalella

Parametre a špecifikácia

Objem
100 ml Hotovo!
Typ produktu
Krém Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GREEN PHARMACY Krém na nohy Gaštan Extrakt plodov z listov červeného hrozna pre unavené a opuchnuté
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GREEN PHARMACY Krém na nohy pro unavené a oteklé nohy 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GREEN PHARMACY Lábkrém Gesztenye és vörös szőlőlevél kivonattal fáradt és duzzadt lábra.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií