Motorola - splátky

GSM Nokia 6230i černý (black)

Zobraziť katalóg
GSM Nokia 6230i černý (black)
Mobilný telefón GSM Nokia 6230i černý (black)
Kód:  RN6230b

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GSM Nokia 6230i černý (black) Predaj skončil

GSM Nokia 6230i černý (black)

Atraktívny mobilný telefón v čiernom prevedení, prinášajúci veľa funkcií pre zábavu, prenos dát aj mobilnej komunikácii.Ponúka kvalitný farebný displej vytvorený pomocou technológie TFT s podporou viac ako 65 tisíc farebných odtieňov v štvorcovom rozlíšenie 208 x 208 pixelov.Menu je vytvorené pomocou animované 3D grafiky.S integrovaným fotoaparátom s rozlíšením 1,3 megapixelov zvláda fotiť snímky do veľkosti až 1280 x 1024 bodov, ktoré vám vystačia na tlač fotografií na tlačiarni, či už pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth, infračerveného portu alebo pomoci USB, vďaka ktorej možno fotografie nahrať do počítača za použití kábla.Pomocou kamery sa dá nahrať aj videosekvenciu sa zvukom dlhú až šesťdesiat minút v závislosti na voľnom mieste v internej pamäti alebo na karte typu MMC.Mobilný telefón ponúka 27 MB voľnej internej pamäte pre uloženie fotografií, vyzváňacích melódií, skladieb vo formáte MP3, záznamu zvuku alebo videa.Slot na pamäťové karty typu MMC umožňuje rozšírenie až o ďalších 512 MB priestoru a je umiestnené pod batériou prístroja.Integrované FM rádio v rozsahu 87,5 až 108 FM využije k poslouchání Vašich obľúbených radiostanic napríklad pri cestách.

Internetová zábava je dostupná pomocou prehliadanie stránok XHTML (WAP 2.0) alebo vstavaného e-mailového klienta s podporou odosielanie príloh v obmedzenej maximálnej veľkosti.Môžete tak odosielať napríklad malú fotografiu alebo zvuk.S Java aplikáciami alebo hrami (vo verzii MIDP 2.0) si môžete skrátiť dlhé chvíle napríklad pri hraní mobilných hier predinštalovaných v prístroji.Telefón samozrejme ponúka funkcie ako je budík, kalendár s týždenným prehľadom, prevodník, možnosť zobrazenia svetových časov alebo hlasový záznamník zvuku.Samozrejmosťou je podpora multimediálnych správ MMS, vďaka ktorej je možné prijímať a odosielať správy vytvorené pomocou fotografií, obrázkov alebo melódií.Prenos dát je zabezpečený vysokorýchlostné technológie EDGE triedy 10 s maximálnu prenosovú rýchlosť až 236,8 kb/s alebo pomocou GPRS taktéž v triede 10.Funkcia Push to talk umožňuje hovoriť s jedným užívateľom rovnako jednoducho ako so skupinou užívateľov - stačí len stlačiť tlačidlo.Stlačíte tlačidlo raz a okamžite Vás všetci uslyší, akonáhle tlačidlo uvoľníte, budete počuť ostatné.Nechýba ani trojpásmová podpora sietí s podporou automatického prepínania, pomocou ktorej je zvýšiť použiteľnosť mobilného telefónu vo väčšine krajín sveta.

Parametre a špecifikácie:

Siete:
GSM 900
GSM 1800
GSM 1900
Automatické prepínanie medzi pásmami

Displej a užívateľské rozhranie:

Aktívny farebný TFT displej
Podpora až 65 536 farieb s 208 X 208 pixelov

Integrovaný VGA fotoaparát:
Rozlíšenie 1,3 megapixel (až 1280 x 1024 pixelov)
Integrovaný videorekordér 3GPP spec (video H.263 a audio AMR vo formáte.3gp)
Integrovaný videoprehrávač 3GPP spec (video H.263, MPEG-4 a audio AMR vo formáte.3gp)
Dĺžka záznamu až jednej hodiny (závislé na voľnej pamäte telefónu alebo karte MMC)
Videostreaming 3GPP

Vyzváňacie tóny, MP3 a FM rádio:
Hudobný prehrávač podporuje formáty AAC, MP3 a M4A
Kódovanie videa a prehrávanie vo formáte QCIF so zvukom
Zvukové stopy AAC/MP3 možno použiť ako vyzváňacie tóny
Stereofónne FM rádio
AMR, kodek 3GPP pre prenos reči, zabezpečuje vyššiu kvalitu zvuku
Vstavaný handsfree reproduktor

Pripojiteľnosť a prenos dát:
Podpora USB
Infračervené rozhranie
Bezdrôtová technológia Bluetooth
Prohlížení XHTML (WAP 2.0) s podporou TCP/IP Stack
Podpora JPEG/PNG v prehliadači WAP
Push to Talk
EDGE (trieda 10)
GPRS (trieda 10)
HSCSD
TCP/IP

Pamäťové funkcie:
Vnútorná pamäť 32 MB (cca 27 MB je určené pre ukladanie videosekvencií, zvuku, obrázkových súborov a dokumentov)
Slot na pamäťové karty typu MMC (s podporou kariet s kapacitou až 512 MB)

Batéria:
Li-Ion 850 mAh

Doba hovoru:
Až 3-5 h

Pohotovostný režim:
Až 150-300 h

Hmotnosť:
99 g (s batériou BL-5C)

Rozmery:
103 x 44 x 20 mm

UPOZORNENIE:
K mobilným telefónom neponúkame služby žiadneho z mobilných operátorov - nesepisujeme zmluvy ani nepredávame dobíjacie kupóny!
Pre rýchle vybavenie prípadnej reklamácie odporúčame použiť výlučne autorizované servisné stredisko!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GSM Nokia 6230i černý (black) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GSM Nokia 6230i černý (black) . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GSM Nokia 6230i černý (black) . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GSM Nokia 6230i černý (black) . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GSM Nokia 6230i černý (black) .
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií