AP+ nový vizuál Aplikace

GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic EdT

Zobraziť katalóg
GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic EdT
Toaletná voda – pre ženy, aromatická hlavná vôňa, vedľajšia vôňa citrusová, vonná zložka céder, čierne ríbezle, pomaranč a zelený čaj, pôvod francúzske
72,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Záruka 24 mesiacov Kód:  KPFA1219nad Produktové číslo:  KPFA1219nad
GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic EdT od72,90 € Dostupnosť podľa položiek v súprave

GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic EdT

Ak uprednostňujete dámske vône, potom by vás mohla osloviť toaletná voda GUERLAIN. Dámska toaletná voda GUERLAIN harmonizuje vnútornú duševnú aj fyzickú pohodu. Je vyhľadávaná kvôli svojej aromatickej vôni, s ktorou splynú obzvlášť aktívni ľudia, ktorí sa spontánne púšťajú do nových zážitkov s pocitom úžasného prívalu maximálnej sviežosti. Citrusová vôňa je obľúbená vďaka svojej ľahkosti, jej tradícia však siaha hlboko do histórie. Po jej nanesení sa ocitnete v exotickom raji. Odhaľte svoju osobnosť všetkým naokolo s toaletnou vodou GUERLAIN a buďte sami sebou.

Zásadné vlastnosti toaletnej vody GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic EdT

  • Toaletná voda GUERLAIN kombinuje dámske tóny vôní
  • Hlavnej zložke dominuje aromatická prímes
  • Nádherne ju dopĺňa vedľajšia citrusová kombinácia vonných tónov
  • Odovzdajte sa vonným zložkám, ako je céder, čierne ríbezle, pomaranč a zelený čaj
  • Poteší vás pôvod francúzske toaletnej vody GUERLAIN
  • Odhaľte správnu príležitosť na použitie tejto vône

Toaletná voda GUERLAIN prináša špecifickú vôňu

Začnite nový deň s toaletnou vodou GUERLAIN. Hlavná aromatická a vedľajšia citrusová vôňa vás očaria rafinovanou kombináciou prísad. Zatiaľ čo budete nasávať nevtieravú a živú vôňu, osviežujúce akordy vonných zložiek, konkrétne céder, čierne ríbezle, pomaranč a zelený čaj, vo vás zobudí túžbu po zážitkoch. Nápaditý flakón francúzske toaletnej vody GUERLAIN vás prostredníctvom prekrásnych a zmyselných tónov prenesie do sveta snívania. Táto toaletná voda vynikne ako počas slávnostnejšej príležitosti, tak aj počas bežného dňa. Určite si s ňou spojíte veľa nezabudnuteľných okamihov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic EdT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic EdT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic EdT.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií