AD homeoffice PET

Haier HB14 FMAA

Zobraziť katalóg
Haier HB14 FMAA
Chladnička kombinovaná, 180,4 cm, A+, objem 274/108 l, hlučnosť 39 dB, Total No Frost, Multi Flow, funkcia rýchleho chladenia Super-Cool, rýchleho mrazenia Super-Freeze, Fuzzy logika (automatické prispôsobenie podľa okolitej teploty), prázdninový režim, vnútorné LED osvetlenie, LED displej, detská poistka, mraziaca kapacita 10 kg/24 hod.
Kód:  HAI100s Životnosť 6 mesiacov Produktové číslo:  HB14FMAA Stránky výrobcu

Haier HB14 FMAA

Zoznámte sa s jednou z najmodernejších a najluxusnejších chladničiek na trhu. Samostatne stojaca chladnička s mrazničkou dole sa chváli svojím veľkým úžitkovým objemom, ktorý dosahuje 382 litrov. Aj napriek svojej veľkosti si dokáže udržať prevádzku pri nízkych nákladoch, dokazuje to energetická trieda A+. Rovnako tak aj nízku hlučnosť, ktorá by nemala presahovať 39 dB. Pri veľkom týždennom nákupe dochádza k nočnej more každej chladničky - dvierka sú otvorené dlhšie ako je bežné, narušuje sa vnútorná mikroklíma a vzrastá teplota. Našťastie je tento spotrebič obdarený superchladením (Super-Cool) respektíve supermrazením (Super-Freeze). Vďaka tomu dokáže uchladit vnútorný priestor späť na požadovanú teplotu, a to ako chladiacu časť, tak aj tú mraziacu. Funkcia Fuzzy označuje inteligentné čidlo, ktoré vie úplne automaticky prispôsobiť výkon okolitej teplote.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia Fuzzy alebo automatické prispôsobenie podľa okolitej teploty
  • Špeciálne police zabraňujúce kvapaline ďalšiemu rozlievaniu sa
  • Elegantný a moderný displej na kontrolu nastavenia a ovládania
  • Prázdninový režim na zníženie výkonu počas dovolenky
  • Kombinácia najmodernejších technológií zaručuje tie najlepšie možné podmienky pre vaše potraviny
  • Veľký vnútorný objem, nízka hlučnosť a energetická trieda A+
  • Výkonné a zároveň úsporné vnútorné LED osvetlenie
  • Alarm pri otvorených dverách
  • Systém Total No Frost zabráni nežiadúcej tvorbe námrazy

Tie najideálnejšie podmienky pre vaše potraviny

Fakt, že sa chladnička stará o svoju mikroklímu, sme spomenuli v súvislosti so superchladením a so supermrazením. Zabráni tak tomu, aby sa uložené pochúťky znovu a znovu ohrievali a zchladzovali, čím zvýšite ich životnosť. Tým ale chladnička nekončí. Systém MultiFlow poskytne efektívnu cirkuláciu chladného vzduchu a eliminuje teplotné odchýlky v chladničke i mrazničke - po každom otvorení chladničky sa rýchlejšie obnovuje vnútri nastavená teplota. O komfortné používanie spotrebiča sa stará praktické antibakteriálne tesnenie, ktoré celý priestor chladničky pomáha udržiavať v hygienickej čistote.

Nemá chybu!

Prázdninový režim dokáže znížiť výkon chladničky v dobe, keď odchádzate na dovolenku alebo budete mimo domova dlhšiu dobu. Týmto režimom chladničku pripravíte na to, že dvierka budú takmer stále zatvorené a nie je tak nutné ísť "na plné otáčky". Určite tiež oceníte vonkajší LCD displej na dverách, ktorý slúži na zobrazenie alebo nastavenie teploty a nielen to! Ďalšia zaujímavá vychytávka spočíva v špeciálnych policiach, ktoré sú vyrobené z bezpečnostného skla. Nielen že udrží aj veľkú váhu a nerozbije sa, ale vďaka špeciálnej technológii zabráni, aby sa nevedomky rozliata kvapalina rozlievala postupne nižšie a nižšie. Prípadné vyliatie polievky teda nebude až taký problém - police sa ľahko čistia a zabezpečia, aby polievka zostala iba na jednom poschodí. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Haier HB14 FMAA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIER HB14 FMAA.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií