AD květen univerzal AD 1. týden květen

HAIER HRF 521DS6 SBS

Zobraziť katalóg
HAIER HRF 521DS6 SBS
5 1 hodnotení
Americká chladnička – 179cm, A+, objem chladničky/mrazničky 341/177l, hlučnosť 43dB, LED displej, Total No Frost, detská poistka, prázdninový režim, alarm otvorených dverí, farba nerez
Kód:  HALED002 Životnosť 6 mesiacov Produktové číslo:  HRF 521DS6 Stránky výrobcu

HAIER HRF 521DS6 SBS

Americká chladnička Haier HRF 521DS6 SBS s obrovským objemom 518 litrov je vyrobená v úspornej energetickej triede A+. Disponuje vyspelými technológiami ako sú Total No Frost, Multi-Air Flow alebo BioFresh (nulovou) zónou. Vnútri chladničky nájdete dostatočný priestor na všetky druhy potravín, nechýbajú ani samostatné zásuvky na zeleninu s udržaním optimálnej úrovne vlhkosti. Svoje využitie nájde vo väčších rodinách, kde dostatok jedla jednoducho nesmie chýbať.

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Haier HRF 521DS6 SBS

  • Elegantná chladnička typu Side-by-Side
  • Veľký objem 518 litrov
  • Luxusné antikorové vyhotovenie
  • Energetická trieda A+
  • Funkcia SMART (automatické prispôsobenie podľa okolitej teploty)
  • Detská poistka
  • LED displej na dverách chladničky
  • Vnútorné osvetlenie LED
  • Alarm pri otvorených dverách
  • Čas skladovania potravín pri výpadku prúdu 5 hodín

Vždy čerstvé potraviny zaistí chladnička HRF 521DS6 SBS

Prednosťou chladničky HRF 521DS6 SBS je kvalitný kompresor, ktorý má nízku spotrebu energie, nižšiu hlučnosť a vysokú spoľahlivosť. Ochrana dverného tesnenia zase skvele zabráni rozrastaniu plesní a deformácii tesnenia. Ak budete potrebovať rýchlo zmraziť vložené čerstvé potraviny, môžete použiť funkciu Super chladenie alebo Super mrazenie. Uchovávajte potraviny vždy čerstvé s touto modernou a praktickou americkou chladničkou HAIER.

Moderné vymoženosti s americkou chladničkou HRF 521DS6 SBS

Pomocou beznámrazovej technológie Total No Frost už nebudete musieť chladničku odmrazovať. Vďaka rovnomernej cirkulácii vzduchu v chladničke vydržia potraviny oveľa dlhšie čerstvé. Zvyšok priestoru je rovnomerne ochladzovaný niekoľkými prúdmi chladného vzduchu pomocou výkonného ventilátora. K čerstvosti tiež poslúžia priehradky na zeleninu a ovocie. Priestor chladničky je rozdelený na 4 police a v priestore mrazničky sa nachádzajú 4 priehradky a 2 police. Určite poteší aj prítomnosť ukazovateľa teploty.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HAIER HRF 521DS6 SBS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIER HRF 521DS6 SBS.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií