PET AD homeoffice

HAIR MAJESTY HM-1016

Zobraziť katalóg
HAIR MAJESTY HM-1016
Zastrihávač - bezdrôtový dobíjací, až 40 min. prevádzka, odnímateľná hlavica s nerezovou čepeľou, funkcia prestrihávania vlasov, hrebeňový nadstavec 3-24mm, hrebeňový nadstavec 14-35mm, svetelná indikácia prevádzky, ergonomický dizajn, príslušenstvo: stojanček, olej, čistiaca kefka, nabíjací adaptér, nabíjanie 8hod, nabíjacie batérie 2x600mAh ( Ni-MH)
Kód:  EAD2292c Produktové číslo:  HM-1016

HAIR MAJESTY HM-1016

Praktický zastrihávač fúzov či vlasov ocení každý, kto doma svojpomocne zastane prácu holičov a kaderníkov. Ľahko ovládateľný strojček dobre padne do ruky. Pohodlné holenie ale zabezpečuje aj batéria, vďaka ktorej nikde neprekáža kábel. Na jedno nabitie vydrží až štyridsať minút prevádzky. V rovnakom duchu sa nesie aj jednoduchá konštrukcia a veľmi jednoduché, intuitívne ovládanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevádzka na batérie
  • Ergonomický tvar
  • Praktické hrebeňové nadstavce
  • Potreby pre čistenie súčasťou balenia
  • Svetelná indikácia prevádzky

Pestré možnosti

Široké možnosti využitia sľubuje niekoľko nadstavcov a funkcií. Súčasťou balenia je dvojica šikovných hrebeňových nadstavcov s rozsahom 3 až 24 mm a 14 až 35 mm. Pri úprave účesu oceníte funkciu prestrihávanie vlasov. Veľmi jednouchá je aj údržba strojčeka, pribalený je olej aj čistiaca kefka.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,lze ten pristroj pouzit i bez nastavce pro strihani cca na 1 mm?

Diskusia a poradňa k HAIR MAJESTY HM-1016
Príslušenstvo pre HAIR MAJESTY HM-1016
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIR MAJESTY HM-1016. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HAIR MAJESTY HM-1016. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HAIR MAJESTY HM-1016. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAIR MAJESTY HM-1016.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií