Alza pre firmy

Hama prepojovací USB A (M) – micro B (M) 0,75 m čierny

Zobraziť katalóg
Hama prepojovací USB A (M) – micro B (M) 0,75 m čierny
4,7 41 hodnotení
Dátový kábel USB Hi-Speed 480 Mb/s, Sync & Charge až 2,4 A, pozlátené konektory, opletený kabel, dĺžka 0,75 m
Kód:  HM480i2b Produktové číslo:  135700 Stránky výrobcu
Hama prepojovací USB A (M) – micro B (M) 0,75 m čierny Predaj skončil

Hama prepojovací USB A (M) – micro B (M) 0,75 m čierny

Kvalitný prepojovací kábel USB 2.0 s vidlicami USB A a micro USB B. Tenký kábel je mäkký a ľahko ohybný. Disponuje pozlátenými kontaktmi a krútenými pármi vodičov s kvalitným tienením. Ideálny na pripojenie mobilných zariadení k počítaču a na cestách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kabel jsem připojil do adapteru ktery podporuje rychlonabijení doba nabiti mobilu 6 hodin. hlavně že to má pozlacený konektory

Dobrý den, v názvu je USB B micro, v krátkém popisku a na fotkách USB C, v detailním popisu opět USB-B - tak co je to kruci za kabel? :)

Diskusia a poradňa k Hama prepojovací USB A (M) – micro B (M) 0,75 m čierny
Príslušenstvo pre Hama prepojovací USB A (M) – micro B (M) 0,75 m čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Flexi-Slim propojovací USB A(M) - micro B(M) 0.75m černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Adapterkabel Micro-USB-Stecker / USB-A-Stecker 0,75 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Adapterkabel Micro-USB-Stecker / USB-A-Stecker 0,75 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama USB A (M) - micro B (M) adatkábel 0,75 m.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií