AP+ plus nový vizuál

Hama SCART prepojovací 0,6 m

Zobraziť katalóg
Hama SCART prepojovací 0,6 m
4,4 22 hodnotení
Video kábel
Kód:  MK609a1 Produktové číslo:  45202 Stránky výrobcu
Hama SCART prepojovací 0,6 m Predaj skončil

Hama SCART prepojovací 0,6 m

Kvalitný kábel HAMA s dĺžkou 0,6 metra, ktorý je zakončený dvoma vidlicami SCART. Vidlice sú 21-pólové konektory, ktoré slúžia na prenos audio a videosignálu z DVD prehrávača, video rekordéra, set-top boxu, alebo satelitného prijímača do vášho televízora. Na výrobu kábla boli použité odolné materiály a tienenie po celej dĺžke kábla, a tak si môžete byť istí kvalitným prenosom signálu po celú dobu jeho používania.

Parametre a špecifikácia:

Dĺžka:
0,6 metra

Konektor:
2x scart - vidlica

Rozmery balenia:
3,5 x 23 x 14 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hama SCART prepojovací 0,6 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama SCART propojovací 0.6m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HAMA SCART Kabel 0,6 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HAMA SCART Kabel 0,6 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama SCART interfész 0.6 m.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií