AD elektro AD elektro

Hannspree 10.1 Hercules HD

Zobraziť katalóg
Hannspree 10.1 Hercules HD
Tablet 10.1 "IPS 1280x800, procesor MT8163 QuadCore 1.3GHz cortex ARM A53, RAM 1 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát zadné 2 Mpix + predné 2 Mpix, GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1, Micro USB, USB OTG, Mini HDMI, batérie 5000 mAh, Android 5.1
Kód:  HAN0310a3e8 Produktové číslo:  SN1ATP1B2A Stránky výrobcu

Hannspree 10.1 Hercules HD

Hannspree 10.1 Hercules HD je výkonný tablet pre každodenné použitie, ktorý ľahko nahradí malý laptop. Vďaka modernej veľkokapacitnej batérii má úctyhodnú výdrž na jedno nabitie, pričom si uchováva veľmi nízku hmotnosť a praktické rozmery. S operačným systémom Android 5.1 je užívanie ešte pohodlnejšie, plynulejšie as užívateľsky prívetivými funkciami ušetríte veľa času, ktorý môžete radšej venovať zábave.

kľúčové vlastnosti

  • Štvorjadrový procesor MediaTek s 1GB operačnou pamäťou
  • Na skvelom IPS displeji si užijete aj tie najmenšie detaily
  • Dve kamery vám umožní fotiť aj komunikovať pomocou videohovorov
  • Konektory mini HDMI a micro USB s funkciou OTG
  • Moderný operačný systém Android 5.1

Vysoký výkon a skvelý displej

Nadštandardný výpočtový výkon zaisťuje štvorjadrový procesor MediaTek s taktovacou frekvenciou 1,3 GHz, ktorý spoločne s 1GB operačnou pamäťou zabezpečí hladký chod systému. Užijete si tak najnovšie hry, spustíte aj tie najnáročnejšie aplikácie a plynule prehráte videá vo vysokom rozlíšení. Ich zobrazenie obstará jemný, detailný a farebne sýty IPS displej s rozlíšením 1280 × 800 pixelov. Ten okrem skvelého podanie obrazu vyniká aj širokými pozorovacími uhlami.

Pripojíte všetko potrebné

Úžitkové vlastnosti tabletu ďalej zvyšujú nadštandardné možnosti konektivity. Vďaka zabudovanej WiFi anténe sa dostanete na internet, cez Bluetooth 4.1 potom pripojíte bezdrôtové periférie ako je myš a klávesnica. Tie ostatné obslúži moderná USB štandard OTG. Medzi ďalšie výbavou potom nechýba zadná a predná kamera, slot pre micro SD karty a konektor mini HDMI pre pripojenie nie väčší displej.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak velkou zvládne micro SD kartu?

Diskusia a poradňa k Hannspree 10.1 Hercules HD
Príslušenstvo pre Hannspree 10.1 Hercules HD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hannspree 10.1 Hercules HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hann 10.1 Hercules HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hann 10.1 Hercules HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hannspree 10,1 Hercules HD.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií