AD elektro Motorola EDGE 50

Hecht 1530 (bez aku)

Zobraziť katalóg
Hecht 1530 (bez aku)
Priamočiara píla – akumulátorová, 1.5Ah/3Ah, otáčky 0–2200ot./min, spúšť s bezpečnostným zámkom, nastaviteľný predkmit, hmotnosť 1.7kg, akumulátor nie je súčasťou balenia
Kód:  BOW622 Produktové číslo:  HECHT1530 Stránky výrobcu
Hecht 1530 (bez aku) Predaj skončil

Hecht 1530 (bez aku)

Priamočiara píla nesmie chýbať v žiadnej domácej dielni a ani na chalupe. Táto výkonná priamočiara píla od rokmi preverenej spoločnosti Hecht, sa ihneď stane kvalitnou súčasťou vášho garážového vybavenia. Zaručene uspokojí vaše najnáročnejšie požiadavky na spoľahlivosť a funkčnosť. Akumulátorová píla disponuje silným 20 V motorom. Otáčky bez zaťaženia dosahujú až 2 200 za minútu. Ergonomický tvar držadla vám zabezpečí dlhodobé a bezproblémové rezanie. Zaiste oceníte aj robustnú základovú dosku a nízku hmotnosť iba 1,7 kg.

Kľúčové vlastnosti

  • Maximálna hĺbka rezu v dreve: 60 mm
  • Maximálny prierez v oceli: 3 mm
  • Nastaviteľné otáčky
  • Súčasťou balenia je pílový list na drevo a jeden na kov
  • Odolná hliníková základňa
  • Nízka hmotnosť iba 1,7 kg
  • Tento produkt je súčasťou ACCU programu

Neoceniteľný pomocník

Kutilské práce pre vás už nebudú problém. Píla zvládne základné rezy dreva do hrúbky až 60 mm. Po výmene plátku zvládnete rezanie kovových trubiek a ľahkých oceľových plechov. V tomto prípade môže byť rez vedený do hĺbky až 3 mm. To, čo užívateľa zaručene poteší, je prítomnosť pílového plátku na drevo a na kov a prítomnosť imbusového kľúča. Vybavte si dielňu touto skvelou priamočiarou pílou od známej firmy Hecht. 

ACCU program 1278

Ušetrite nemalé peniaze obstaraním si celej súpravy nástrojov z programu nesúceho označenie ACCU 1278. Môžete tak využiť iba jeden kvalitný Li-Ion akumulátor na všetky zvyšné nástroje. Všetky produkty označené ikonou ACCU program 1278 sú plne kompatibilné s akumulátormi 001277B a 001278B. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hecht 1530 (bez aku)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 1530 (bez aku).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií