Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Herb &Fish Connect

Zobraziť katalóg
Herb &Fish Connect
Dávkovač krmiva Inteligentné akvárium
Kód:  HERBFIS1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Herb &Fish Connect

Objavte inteligentný umelý ekosystém na svete! Vo veľkých mestách často býva málo priestoru pre zeleň, to isté platí pre byty zaneprázdnených ľudí. Teraz prichádza riešenie, ako oživiť domácnosť a zároveň mať možnosť pozorovať neobyčajný cyklus symbiózy rastliny, ryby a prospešných baktérií.  

Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečný ekosystém rastliny, rybky a baktérie
  • Dva LED svetelné zdroje
  • Programovateľné čerpadlo
  • Inteligentný senzor teploty vody
  • Ovládanie osvetlenia telefónom
  • Všetky dôležité údaje na displeji

Ako to funguje?

Základom Herb & Fish Connect je LED lampička, ktorá skvele poslúži napríklad na pracovnom stole. Navyše ju môžete ovládať svojim smartfónom. A okrem toho poskytne životodarné svetlo aj rastline, ktorá vegetuje pod ňou. Vedľa rastliny sa nachádza ďalšia dôležitá súčasť vášho ekosystému - vzduchové čerpadlo. Môžete ho zapínať alebo vypínať svojím telefónom alebo nastaviť presné načasovanie.

Potom je tu ďalší obyvateľ vášho inteligentného akvária: rybka. Budete vedieť, kedy je čas na kŕmenie či úpravu teploty vody. Rybka sa za vašu starostlivosť odmení živinami pre rastlinu nad ňou. Iste, hrajú v tom rolu jej výlučky a užitočné baktérie, ale práve o tom sú ekosystémy. Dôležité je, že vďaka mobilnej aplikácii to celé máte pod palcom.

Materiál:
sklo, hliník, plast

Objem akvária:
1 300 ml

Napájanie:
5V adaptér

Rozmery:
23,3 × 35,8 cm

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre rybičky Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre rybičky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

To je vtip ?

Kdy bude zboží dostupné ? aspon přibližně ?

kolik to bude stát

Diskusia a poradňa k Herb &Fish Connect
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Herb&Fish Connect. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Herb&Fish Connect. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Herb&Fish Connect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Herb&Fish Connect.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií