LEGO v APP pro AP+

HISENSE RB403N4EC2

Zobraziť katalóg
HISENSE RB403N4EC2
4,5 2 hodnotení
Chladnička kombinovaná, výška 185cm, A ++, objem 233 / 93L, NoFrost, MultiAir Flow, funkcia Holiday, Super Freeze, režim dodvolená, LED osvetlenie, 185x68x60cm, farba nerez
Kód:  HIS1001c Produktové číslo:  RB403N4EC2 Stránky výrobcu

HISENSE RB403N4EC2

Dajte svojej kuchyni nový impulz a kúpte si túto špičkovú kombinovanú chladničku spoločnosti Hisense. Nielen, že vyniká dostatočným objemom, ale očarí aj svojim luxusným nerezovým dizajnom. Navyše poteší aj nízkou hlučnosťou, ktorá neprekročí prah 42 dB a taktiež ponúkne aj úspornú prevádzku, pretože sa radí do energetickej triedy A ++.

kľúčové vlastnosti

  • Špičková kombinovaná chladnička za perfektnú cenu
  • nerezový dizajn
  • Systém rozšíreného prúdenia vzduchu Multi Air Flow
  • Úspornú prevádzku a nízka hlučnosť
  • Beznámrazová technológia No Frost
  • Funkcia Super Freeze a Super Cool

dostatok priestoru

Chladnička disponuje solídnym vnútorným objemom 326 litrov, ktorý je rozdelený na 233l chladiacu a 93L mraziacu časť. Chladiaci je veľmi efektívne rozdelená pomocou 4 políc z bezpečnostného skla, pod ktorými sa nachádza 2 transparentné boxy na ovocie či zeleninu. Ak sa vám to zdá málo, na dverách nájdete priehradky na vysokej fľaše, plechovky a iné drobné potraviny ako napríklad konzervy alebo vajce. 

Mraziacu časť s objemom 93 l rozdeľujú hneď 3 priehledné boxy, takže budete mať krásny prehled o celkovom obsahu. Kapacita mrazenia je 12 kg / 24 h a v prípade výpadku el. energie zostanú potraviny zmrazené po dobu až 15 h. 

Technológie, ktoré všetko uľahčia

Otravné odmrazovanie je už minulosťou a o tom vás presvedčí funkcia NoFrost, ktorá zabraňuje tvorbe nežiaduce námrazy, čím sa uľahčuje aj celkové čistenie. Vo výbave nechýba ani užitočné technológie Super Cool a Super Freeze, ktoré dokážu, v prípade dlhšie otvorených dverí, rýchlo vychladiť priestor späť na žiadanú teplotu. Pri odchode na dovolenku môžete chladničku prepnúť do režimu Holiday, ktorý sporí vašej energiu. Sladkú bodkou na záver je praktické LED osvetlenie.

test

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosím info, jak se otevírají dveře? Madla nevidím. Je tam tedy nějaký žlábek na hraně dveří ?

Dobrý den, chci se zeptat zda tento typ je s displejem,nebo neni.Obrázky jsou matoucí.Předek je bez displeje,ale vnitřek odpovídá té s displejem. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k HISENSE RB403N4EC2
Príslušenstvo pre HISENSE RB403N4EC2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE RB403N4EC2 - 3 roky záruka.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií