AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ABUS Trigger Alarm 345 yellow

Zobraziť katalóg
ABUS Trigger Alarm 345 yellow
Zámok na motorku – s alarmom, priemer čapu 10 mm, odomykanie kľúčom, na brzdový kotúč, súčasťou balenia,, hmotnosť 880 g
65,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AUPR00644 Produktové číslo:  M005-363 Stránky výrobcu
ABUS Trigger Alarm 345 yellow 65,90 € Momentálne nedostupné

ABUS Trigger Alarm 345 yellow

Elektronický zámok na kotúčovú brzdu s vysokou vnútornou bezpečnosťou sa môže stať spoľahlivou ochranou vášho motocykla. Telo aj strmeň sú vyrobené z vysoko kvalitnej ocele, najmä s vibračným snímačom a alarmom, ktorý sa spustí ihneď, keď sa pokúšate manipulovať. Okrem toho vás zaujme aj signálmi, ktoré vám povedia, ako aktivovať alarm a stav batérie, ako aj jedinečným dizajnom. Toto je teda vynikajúce riešenie pre zabezpečenie každého motocykla.

Kľúčové vlastnosti

  • Kryt pre jednoduchú prepravu
  • Telo a strmeň z vysoko kvalitnej ocele
  • Merané snímačom vibrácií a alarmom
  • Unikátny dizajn

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem si tento zámek, a zdá se mi, že k aktivaci alarmu je zapotřebí až moc velké otřesy nebo naklápění. Pokud do něj nepraštím pěstí, nebo s ním nezačnu hodně třást v ruce nestane se vůbec nic. Například pokud je zámek na řídítkách, můžete si s kolem jakkoli otáčet a naklápět motorku, ale alarm se nespustí. Je to vada pouze mého zámku nebo je to obecný problém? Děkuji.

Diskusia a poradňa k ABUS Trigger Alarm 345 yellow
Príslušenstvo pre ABUS Trigger Alarm 345 yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABUS Trigger Alarm 345 yellow.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií