AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BIGBEN MINICAC2AMICBB čierna

Zobraziť katalóg
BIGBEN MINICAC2AMICBB čierna
5 1 hodnotení
Nabíjačka do auta – nabíjacia sada, adaptér 2×USB 2.1A + micro USB kábel 1m
Kód:  BGB159 Produktové číslo:  MINICAC2AMICBB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BIGBEN MINICAC2AMICBB čierna

Či už v aute využívate svoj tablet alebo smartfón ako autonavigáciu alebo si púšťate počas dlhých ciest hudbu z MP3 prehrávača, vždy je nevyhnutným základom mať po ruke kvalitnú nabíjačku, ktorá vášmu zariadeniu dodá energiu. Praktická nabíjačka značky BIGBEN s výstupným prúdom 2,1 A pre každý USB vstup si hravo poradí s dvoma zariadeniami, ktoré môžete nabíjať súčasne. Dopravenie prúdu z nabíjačky do zapojeného zariadenia zabezpečí 1 m dlhý USB kábel, ktorý k prístroju pripojíte prostredníctvom koncovky micro USB. Nabíjačka vám navyše vďaka svojim rozmerom v aute nezaberie príliš veľa miesta, takže ani po jej použití vám nebude nikde prekážať.

Parametre a špecifikácia:

Výstup:
2× USB 2,1 A (5 V)

Vstupné napätie:
12 - 24 V

Dĺžka kábla:
1 meter

Farebné vyhotovenie:
Čierne

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podle mého názoru nemá výstup 2x2,1A, ale pouze 2x1A. Oba výstupy samozřejmě umí 2A, ale ne při současném používání dvěma přístroji.

Diskusia a poradňa k BIGBEN MINICAC2AMICBB čierna
Príslušenstvo pre BIGBEN MINICAC2AMICBB čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigben MINICAC2AMICBB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bigben MINICAC2AMICBB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bigben MINICAC2AMICBB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bigben MINICAC2AMICBB fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií