AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Cel-Tec K1S - Dual

Zobraziť katalóg
Cel-Tec K1S - Dual
5 2 hodnotení
Kamera do auta – duálna 2× FullHD 1080p, chipset Ambarella A7LA70, uhol záberu 140°, G-Senzor, WDR, GPS modul, záznam do slučky, detekcia pohybu, HDMI
Kód:  CEL105a Produktové číslo:  1501-003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec K1S - Dual

Malá a nenápadná duálna kamera

Duálna palubná kamera Cel-Tec K1S ponúka dva kamerové okruhy (predný, zadný) a oddelené záznamové zariadenie (DVR) s 2,7" farebným LCD displejom. Jednotlivé kamery jednoducho nalepíte na čelné a zadné sklo automobilu pomocou 3M lepiacej pásky a guľovým kĺbom ich jednoducho nastavíte do optimálnej polohy.


Záznam vo vysokom rozlíšení

Vďaka vysokému Full HD rozlíšeniu a kvalitnému senzoru získate dokonale detailný obraz, z ktorého nebudete mať problém napr. prečítať ŠPZ vinníka nehody či dopravného priestupku. Široký uhol záberu 140° zachytí celú scénu pred vozidlom, takže budete mať absolútny prehľad o situácii na vozovke.


Živý náhľad

Vďaka miniatúrnym rozmerom nebudí kamera zbytočnú pozornosť. Jednotku DVR je možné umiestniť buď na palubnú dosku alebo na čelné sklo (po dokúpení prísavného držiaka). Pomocou tlačidiel môžete zvoliť režim zobrazenia - predný, zadný, alebo oba pohľady. Zadnú kameru je možné použiť aj ako cúvaciu kameru.


vypnuté
Funkcia WDR
 

Kvalitný nočný záznam

Vďaka hardvérovej funkcii WDR si kamera lepšie poradí so zábermi zhotovovanými za zlých svetelných podmienok. Kamera viditeľne zachytí aj scénu, ktorá je osvetlená jediným svetlometom automobilu.

vypnuté
Vstavaný G-senzor
 

Zaznamená každú kolíziu

Kamera je vybavená G-senzorom, ktorý zareaguje na každý prudký pohyb a ihneď spustí nahrávanie a záznam uzamkne proti prepísaniu. Pokiaľ dôjde k nehode, budete mať inkriminovanú nahrávku vždy k dispozícii.


vypnuté
Postráži auto za vás
 

Detekcia pohybu pred vozidlom

Túto praktickú funkciu využijete napríklad keď auto necháte stáť na parkovisku pri obchodnom dome. Kamera detekuje každý pohyb pred vozidlom, takže môže zaznamenať prípadné poškodenie vozidla.

vypnuté
Záznam na MicroSD karty
 

Záznam do slučky

Už sa nemusíte starať o voľné miesto na vašej pamäťovej karte. Akonáhle dôjde k jej zaplneniu, kamera začne automaticky prepisovať najstaršie záznamy novými, pokiaľ nie sú zamknuté.


GPS modul

Vstavaný GPS modul umožní zobrazenie prejdenej trasy pomocou dodaného softvéru. Okrem pozície automobilu na mape program ukazuje aj mieru preťaženia, prejdenú rýchlosť v daných úsekoch a smer.

 
     
    Poznámka:

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    Je v menu i čeština? Děkuji.

    Dobry den, chcem sa opytat ci napajanie do tejto kamery musi byt cez prilozeny adapter do zasuvku 12V v aute, alebo ci postaci napajanie pomocou USB prilozeneho kabla.

    Jaká je citlivost snímání v ISO u této kamery?

    Diskusia a poradňa k Cel-Tec K1S - Dual
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec K1S - Dual. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec K1S - Dual. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec K1S - Dual. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-Tec K1S - Kettős.
    P-DC1-WEB13
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií