Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Dunlop SP Winter Response 2 185/65 R14 86 T

Zobraziť katalóg
Dunlop SP Winter Response 2 185/65 R14 86 T
5 3 hodnotení
Zimná pneumatika – pre osobné autá, rýchlostný index T (do 190 km/h), záťažový index 86 (do 530 kg), hlučnosť 67 dB (trieda 1), priľnavosť na mokrom povrchu B, úspora paliva C, znížená hlučnosť, DOT max. 2 roky, 95 % do jedného roka
Varianty
Kód:  pneu00861 Produktové číslo:  528966 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dunlop SP Winter Response 2 185/65 R14 86 T

Stačí, aby napadlo viac snehu a cesty, ktoré dôverne poznáte, sa môžu premeniť na neznáme prostredie. Rovnako topiaci sa sneh alebo nepríjemné dažde dokážu zmeniť pokojnú jazdu po vozovke na nepríjemný zážitok. Je teda dôležité sa včas pripraviť na všetky extrémne podmienky. S tým si poradia zimné pneu Dunlop SP Winter Response 2 185/65 R14 86 T Zimná pre osobné auto. Záťažový index, tiež nazývaný nosnostný alebo hmotnostný, určuje maximálnu záťaž jednej pneumatiky. Ten v tomto prípade zodpovedá hodnote 86 (do 530 kg). Rýchlostný index definuje maximálnu odporúčanú rýchlosť pre danú pneumatiku, ktorú by vodič nemal prekročiť. Tento index je T (do 190 km/h) a určite splní požiadavky aj skutočne náročného vodiča.

Kľúčové vlastnosti parametre zimnej pneumatiky Dunlop SP Winter Response 2 185/65 R14 86 T Zimná

  • Zimná pneu Dunlop je vyrobená pre osobné auta
  • Trieda priľnavosti B predstavuje dobrú adhéziu na suchej aj mokrej vozovke
  • Hluková trieda 1, presne 67 dB
  • Energetická trieda C
  • Zimná guma Dunlop má rýchlostný index T (do 190 km/h)
  • Index nosnosti 86 (do 530 kg)

Zimná pneumatika Dunlop poskytne bezpečnú jazdu

Úroveň hlasitosti zimnej pneu Dunlop SP Winter Response 2 185/65 R14 86 T Zimná je 67 dB, čo sa rovná triede hlučnosti 1. Týmto sa radí medzi pneumatiky so zníženou hlučnosťou. Nízka hlučnosť pri odvaľovaní sa postará o tichú a príjemnú jazdu. Priľnavosť na mokrej vozovke patrí medzi kľúčové vlastnosti pneumatík a podstatné faktory pre bezpečnosť. Priľnavosť na mokrom povrchu s označením B radí pneumatiku zimnú Dunlop medzi tie s výnimočnou priľnavosťou. To sa prejavuje v kratšej brzdnej dráhe na mokrej ceste a taktiež oveľa lepšou ovládateľnosťou a priľnavosťou počas zatáčania. Tiež vás určite nadchne trieda energie C, ktorá označuje nižšie prevádzkové náklady.

Modelový rad zimnej pneu Continental WinterContact TS 870

Zimné pneu Continental WinterContact TS 870 sú nabité modernými technológiami na bezpečnú jazdu nielen na zasnežených cestách mimo mesta, ale aj po uliciach plných rozmočeného snehu. Technológia Cool Chili spoločne s Triple Sipe Concept zaistí spoľahlivú ovládateľnosť, kratšiu brzdnú dráhu a optimálny odvod vody ako prevenciu pred akvaplaningom. Pneumatiky WinterContact TS 870 sú navyše vyrobené z odolnej zmesi s obsahom živice a flexibilnej polymérovej matrice. Výsledkom je ich vysoký a spoľahlivý výkon a súčasne nízka spotreba paliva. So zimnými pneumatikami Continental WinterContact TS 870 budú dlhé zimné jazdy potešením.

Modelový rad zimnej pneu Dunlop SP Winter Response 2

Skvelá priľnavosť, veľmi dobrá ovládateľnosť, účinné brzdenie a nízky valivý odpor. To sú vybrané vlastnosti, ktoré oceníte na zimných pneumatikách Dunlop SP Winter Response 2. Majú behúň vybavený ramennými lamelami uloženými pod uhlom 45°, čo pozitívne ovplyvňuje ich stabilitu pri zatáčaní na zľadovatenom povrchu. Reverzný systém SnowGuide potom udržuje sneh v strede behúňa, pneumatiky SP Winter Response 2 tak majú lepšiu priľnavosť pri brzdení aj zrýchlení. Počas jazdy na mokrom povrchu potom skvele zafunguje vysoká hustota asymetrických zárezných hrán, ktoré zaistia spoľahlivý odvod vody, a teda účinnejší záber. Na zimné pneumatiky Dunlop SP Winter Response 2 sa môžete spoľahnúť v akomkoľvek chladnom počasí.

Modelový rad zimnej pneu Matador MP93 Nordicca

Ani rozmočený či čerstvo napadaný sneh vás nezastaví. Zimné pneumatiky Matador MP93 Nordicca s výborným záberom vynikajú presným riadením, skvelou trakciou a vďaka rovnomernému opotrebovaniu aj vysokým kilometrovým nájazdom. Nový model MP93 Nordicca s optimalizovaným behúňom je vybavený vyšším počtom hrán, čo výrazne zlepšuje priľnavosť na mokrých a zasnežených cestách, najmä v zákrutách. Riziko vzniku akvaplaningu a slushplaningu zase významne znižuje dezén s trvalo otvorenými drážkami navrhnutými do tvaru písmena V. Vydajte sa na dlhú, a napriek tomu komfortnú a hospodárnu jazdu v akomkoľvek chladnom počasí vďaka zimným pneumatikám Matador MP93 Nordicca.

DOT kód pneumatík

  • Ponúkané pneumatiky expedujeme z externého skladu distribútora a neevidujeme konkrétne DOT (týždeň a rok výroby).
  • Ak nie je uvedené v popise produktu, sú všetky ponúkané pneumatiky podľa DOT mladšie ako 2 roky, pričom väčšina je podľa DOT mladšia ako 1 rok.

TIP: Stále neviete, ktoré pneumatiky sú tie pravé? Potom vám určite pomôže náš článok Ako vybrať pneumatiky!

Parametre a špecifikácia

Kategória
Osobné auto Hotovo!
Sezóna
Zimná Hotovo!
Výbava
znížená hlučnosť Hotovo!
Rýchlostný index
T (do 190 km/h) Hotovo!
Index zaťaženia
86 (do 530 kg) Hotovo!

Kategória

Kategória
Osobné auto Hotovo!

Sezóna

Sezóna
Zimná Hotovo!

Výbava

Výbava
znížená hlučnosť Hotovo!
Rýchlostný index
T (do 190 km/h) Hotovo!
Index zaťaženia
86 (do 530 kg) Hotovo!

EU štítok

Priľnavosť na mokrom
B Hotovo!
Úspora paliva
C Hotovo!
Hlučnosť v dB
67 dB Hotovo!

Modelový rad

Modelový rad
Dunlop SP Winter Response 2 Hotovo!

DOT označenie

DOT označenie
Garancia max. 2 rokov, 95% do jedného roka Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Stále neviete, ktoré pneumatiky sú tie pravé? Potom vám určite pomôže náš článok Ako vybrať pneumatiky!


» Všetky zimné pneumatiky R14
» Všetky zimné pneumatiky 185/65 R14
» Všetky pneumatiky pre vozidlá Škoda Roomster
Produktové línie: Dunlop SP Winter Response 2 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosím Vás, aký je DOT (roky vyroby)

Dobrý den, rozlišuje se pro tento model pravá a levá pneumatika, nebo je stranově symetrická a určena pro kteroukoli z obou stran auta? Velmi děkuji za informaci.

Dobrý den, můžete mi prosím sdělit DOT kód prodávaných pneumatik? Předem děkuji, Hajný

Diskusia a poradňa k Dunlop SP Winter Response 2 185/65 R14 86 T
Príslušenstvo pre Dunlop SP Winter Response 2 185/65 R14 86 T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dunlop SP Winter Response 2 185/65 R14 86 T.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií