Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ecovacs Winbot W830

Zobraziť katalóg
Ecovacs Winbot W830
1,0 1 hodnotení
Čistič okien – kompaktný robot na čistenie okien pre automatické a dôkladné čistenie mnohých sklenených povrchov
Kód:  ECOWI830 Produktové číslo:  W830 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ecovacs Winbot W830

Nepatríte k fanúšikom zdĺhavého umývania okien? Potom bude najlepšie, keď túto namáhavú prácu prenecháte robotu. Čistič okien Ecovacs Winbot W830 je kompaktný a ľahký pracant, ktorý sa o automatické a dôkladné vyčistenie okien a ďalších plôch so skleneným povrchom postará spoľahlivo za vás. Rôzne sklenené plochy zvládne Winbot bezpečne, rýchlo, dôkladne a ticho očistiť, a to vďaka kombinácii dvojitého čistenia, pokročilej technológii ventilátorov a silného sacieho výkonu. O to, aby čistenie bolo naozaj efektívne, sa postarajú hi-tech senzory, ktoré umožňujú robotickému čističu identifikovať a prechádzať cez prekážky. Navyše pracuje bez námietok.

Kľúčové vlastnosti robotického čističe okien Ecovacs Winbot W830

  • Robotický čistič pre veľmi účinné automatické čistenie okien
  • Pokročilé technológie pre vaše pohodlné a nenáročné upratovanie
  • Vysokorýchlostný motor ventilátora pre silný sací výkon
  • Štvorstupňový proces čistenia pre efektívny a dôkladný spôsob čistenia
  • Dve možné cesty pre automatické čistenie (v tvare písmena N/Z)
  • Bezpečnú prevádzku zaisťuje systém bezpečnostných prvkov
  • Možnosť čistenia rôznych druhov okien a skiel, s rámami aj bez
  • Minimálna veľkosť okna 50 × 50 cm, maximálna čistiaca výška 5 m
  • Dlhý dosah robota vďaka dlhému prívodnému káblu
  • Vybavený záložnou batériou, bezpečnostnou podložkou a popruhom
  • K dispozícii mnoho pokročilých funkcií (detekcia hrán, ochrana proti vypínaniu, návrat do východzieho bodu)
  • Systém zvukového a vizuálneho varovania
  • Praktické diaľkové ovládanie, neobmedzená doba prevádzky

Ecovacs zaručuje nielen výkon, ale aj bezpečnosť

Vysokorýchlostný motor ventilátora zabezpečuje silný sací výkon a skvelú stabilitu robotického čističa. Pri rýchlosti 19 000 otáčok za minútu je Winbot W830 bezpečne pripevnený ku sklu a nič mu nebráni v jeho dôkladnej očiste. Robot je pripravený aj na možný výpadok elektrického prúdu, a preto je vybavený integrovanou záložnou batériou, ktorá v takýchto prípadoch preberá funkciu zdroja. Záložná batéria je však len jedným z bezpečnostných prvkov, ktoré tvoria premyslený systém. Ecovacs Winbot W830 je vybavený bezpečnostným sacím panelom a popruhom, ktoré bránia možnému pádu robota. Vďaka technológii detekcie okrajov je automatický čistič schopný bezpečne sa vyhnúť akémukoľvek okraju a rámu.

Premyslený automat Winbot W830 s jednoduchým ovládaním

Robot na čistenie okien Ecovacs vás poteší jednoduchosťou ovládania. Stačia len tri kroky. Čistiacu podložku postriekajte profesionálnym prípravkom Winbot, zasuňte ju a zapnite. Robota umiestnite na povrch sklenenej plochy a stlačte tlačidlo „Auto“. To je všetko. A aby to bolo ešte jednoduchšie, máte k dispozícii aj diaľkové ovládanie. Môžete sedieť v kresle, a pritom pohodlne ovládať pohyb vášho robotu na diaľku. A pretože je inteligentný, ako sa na robota sluší, nielenže si pamätá miesto, kde s čistením prestal, takže po pauze pokračuje plynulo ďalej, ale vie tiež komunikovať. Ak bude treba vás na niečo upozorniť, Winbot W830 vám to oznámi pomocou zvukových a vizuálnych signálov. Navyše je veľmi tichý, takže sa môžete pokojne venovať akejkoľvek inej činnosti. Nebude vás rušiť a a ak niečo bude vyžadovať vašu pozornosť, sám sa ozve.

Winbot W830 na každý druh skla, každý typ okna

Model robota na automatické čistenie Ecovacs Winbot W830 vám umožňuje vybrať jednu z dvoch čistiacich ciest, aby čistenie bolo čo najviac efektívne. Podľa tvaru a výšky umývaného okna, môžete zadať robotu cestu čistenia v tvare písmena N (pre vertikálne okná) alebo písmena Z (pre horizontálne okná). Vďaka štvorstupňovému procesu čistenia a dlhému prívodnému káblu Winbot zaistí perfektne čisté okná. S predlžovacím a bezpečnostným káblom si potom poradí aj s oknami atypických veľkostí a tvarov. Neodradia ho ani rôzne typy skla. Dokonale rozžiari mliečne, farebné a tónované sklá. Nič ho jednoducho nezastaví.

Balenie obsahuje:
1× Winbot W830 – čistiaci robot na okenné a bezrámové sklo
1× napájací adaptér a pripojovací kábel
1× RF diaľkové ovládanie
1× AAA (1,5 VOLT) batéria pre diaľkové ovládanie
3× čistiaca podložka z mikrovlákien
1× čistiaci prostriedok vo fľaštičke s rozprašovačom (100 ml)

Veľkosť mopu:
21 000 mm2

Predlžovací kábel:
1,5 m

Hluk:
68 dB

Rozmery (V × Š × H):
220 × 220 × 105 mm

Hmotnosť:
1,3 kg

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
1 300 g Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
1 300 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ecovacs Winbot W830 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS Winbot W830. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ecovacs Winbot W830. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs Winbot W830. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecovacs Winbot W830.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií