AP+ nový vizuál Aplikace

Fiskars Ergonomic 131400

Zobraziť katalóg
Fiskars Ergonomic 131400
4,7 3 hodnotení
Rýľ rovný, šírka čepele 195mm, sklon čepele k násade 26 °, násada z oceľovej rúrky, dĺžka 1250mm
Kód:  BOR301c Produktové číslo:  1001411 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fiskars Ergonomic 131400

Špičkový rovný rýľ Fiskars sa stane nepostrádateľným náradím pri prácach na záhrade. Pri rovnanie povrchov, prácu so zeminou a zarovnávanie trávnych plôch či iných činnostiach s týmto radom rýľov máte zaručenú najlepšiu pracovnú pozíciu. Uhol násady proti čepeli 26 ° znižuje únavu chrbta a ramien. Tvar držadla umožňuje prirodzené a pohodlné držanie. Násada z oceľovej trubky je potiahnutá v mieste uchopenia vrstvou plastu, ktorý izoluje ruku od chladu. Držadlo je natočené proti násade o 17 °, aby pri jeho držaní bola ruka v prirodzenej polohe. Naostrená čepeľ umožní preseknutie koreňov. Samozrejmosťou je nášľapná plôška na čepeli, ktorá uľahčuje prácu s rýľom.

Dĺžka:
1250 mm

Šírka čepele:
195 mm

hmotnosť:
2000 g

Sklon čepele k násade:
26 °

Parametre a špecifikácia

Skladacie
Nie Hotovo!
Šírka záberu
19,5 cm Hotovo!
Teleskopická rukoväť
Nie Hotovo!
Typ
Rýľ Hotovo!

Typ

Skladacie
Nie Hotovo!
Šírka záberu
19,5 cm Hotovo!
Teleskopická rukoväť
Nie Hotovo!
Typ
Rýľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Záhradný kalendár: Júl na záhrade

Júl na záhrade nám ponúka bohatú úrodu a nielen preto nás práve teraz čaká veľa práce. Okrem výdatného zavlažovania, kosenia trávnika, chemického postreku či vysádzania ovocia a zeleniny môžete začať so zberom niektorých ovocných stromov a so zberom úrody na zeleninových a ovocných záhonoch. V našom článku vám pripomenieme všetky dôležité činnosti a poradíme, ako ich správne vykonať.

Záhradný kalendár: Máj na záhrade

V máji na záhrade všetko rozkvitá, bujnie a pučí, a preto je nutné venovať vašim záhonom aj drevinám veľa času a úsilia. V našom článku vám pripomenieme všetky dôležité činnosti, ktoré je na záhrade v tomto mesiaci potrebné vykonať. Na záver pre vás máme pripravený tip pre domácich majstrov na vybudovanie vlastnej okrasnej skalky.

Záhradný kalendár: Január v záhrade

Rozmaznávajte vašu záhradu a všetko čo v nej máte aj v zimných mesiacoch. Kontrolujte svoje stromy a kríky, starajte sa o zeleninu a zvieracích kamarátov, ktorí sa u vás občas zastavia v kŕmidle. Poradíme vám, ako sa starať v januári o dreviny v závislosti na snehovej prikrývke a ako sa úspešne zbaviť škodcov na stromoch. Dáme vám ale aj ďalšie užitočné tipy súvisiace so záhradou v januári.

Záhradný kalendár: September na záhrade

September je jedným z hlavných mesiacov zberu a spracovania dozretej úrody. Je to čas kompótovania, muštovania, zavárania, sušenia a pod. Čakať na vás bude tiež upratovanie opadaného ovocia, príprava a zateplenie záhonov, kosenie trávy, likvidácia škodcov a veľa ďalších činností, ktoré je potrebné vykonať na začiatku jesenného obdobia. Viete, čo ešte môžete vysadiť a ako sa máte postarať o chúlostivé paradajky? To a oveľa viac vám poradíme v našom septembrovom článku.

Záhradný kalendár: August na záhrade

Viete, ako sa postarať o augustovú záhradu? V našom článku vám predstavíme výpočet všetkých dôležitých záhradníckych činností, poradíme sa zberom, neskorou výsadbou, likvidáciou škodcov i so správnou starostlivosťou o trávnik na konci leta.

Záhradný kalendár: December v záhrade

Záhrada si zaslúži starostlivosť aj v zime. Predovšetkým okrasné stromčeky treba chrániť pred polámaním a nemali by ste prestať ani v pravidelnom zavlažovaní. To samozrejme nie je všetko, v zimnom období, obzvlášť v decembri, sa môžete krásne vyhrať s vianočnou výzdobou alebo pripraviť nádherné kŕmidlo pre vtáčiky. Prečítate si, čo všetko by ste mali v zime urobiť.
Recenzie Fiskars Ergonomic 131400
Príslušenstvo pre Fiskars Ergonomic 131400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Rýč Ergonomic zahradní rovný.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií