AlzaBoxy Q1 Effaclar

Kärcher SensoTimer ST6 Duo eco! ogic

Zobraziť katalóg
Kärcher SensoTimer ST6 Duo eco! ogic
1,0 1 hodnotení
Zavlažovač na hadicu, zavlažovač
Kód:  KACZ019 Produktové číslo:  26452140 Stránky výrobcu
Kärcher SensoTimer ST6 Duo eco! ogic Predaj skončil

Kärcher SensoTimer ST6 Duo eco! ogic

Ste pyšní na svoju záhradku, ktorá vás stála veľké množstvo času práce a v neposlednom rade peňazí? Desí vás predstava, že odídete na dovolenku a po návrate ju nájdete kompletne vysušenú a nenávratne zničenú letnou horúčavou a nedostatkom vody? Presne pre tieto prípady vyrobila svetoznáma spoločnosť Kärcher tento automatický zavlažovač. Na rozdiel od ostatných automatických zavlažovačov sa však nespúšťa v určitú dobu, ktorú si nastavíte, ale reaguje na zmeny vlhkosti v pôde.

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentné zavlažovanie závislé od vlhkosti hliny
  • Perfektné spracovanie
  • 2 programovateľné vývody vody
  • 2 senzory
  • Prehľadná riadiaca jednotka s veľkým displejom
  • Jednoduché nastavenie

Inteligentné zavlažovanie

Táto inteligentná sada sa skladá z centrálnej časti, ktorá obsahuje dva programovateľné vývody vody a riadiacu jednotku, a z dvoch senzorov vlhkosti. Senzory zapichnete do tých častí vašej záhrady, ktorú chcete mať pravidelne zalievanú. Senzory vyhodnocujú stav vlhkosti v daných lokalitách a podľa toho spúšťajú zavlažovanie pre jednotlivé miesta. Vďaka tomu Kärcher SensoTimer šetrí ako váš čas, tak aj peniaze, pretože nezalieva zbytočne miesta, ktoré to nepotrebujú. Zavlažovač je kompatibilný so všetkými známymi zacvakávacími systémami. Súčasťou dodávky je prípojka ku kohútiku a predsadený filter.

Jednoduché nastavenie

Všetky nastavenia sa vykonávajú pomocou centrálnej jednotky s prehľadným displejom. Jednotka je oddeliteľná od vývodov vody, vďaka čomu je manipulácia s ňou veľmi jednoduchá a praktická. Nastaviť môžete množstvo funkcií, ako je odloženie zavlažovania, úplné stopnutie zavlažovania na určitú dobu, doba zavlažovania atď. Hodnota vlhkosti pre začiatok zavlažovania je samozrejme tiež nastaviteľná.


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher SensoTimer ST6 Duo eco!ogic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher SensoTimer ST6 Duo eco!ogic.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií