AP+ nový vizuál Aplikace

Kesper Predsieňová stena

Zobraziť katalóg
Kesper Predsieňová stena
Regál – vyrobená z FSC certifikovaných MDF dosiek v dekore duba sonoma, súčasťou je nástenné zrkadlo, vešiak s 6 háčikmi a lavica, maximálna nosnosť lavice je 150kg a vešiak možno zaťažiť maximálne 15kg, rozmery: vešiak: 51×4 (hrúbka) X110 (výška) cm, zrkadlo: 30×1,5 (hrúbka)×110 (výška)cm, lavica: 90×33 (hĺbka)×44 (výška)cm
Kód:  KESBD156 Produktové číslo:  89764
Kesper Predsieňová stena Predaj skončil

Kesper Predsieňová stena

Ponúkame vám štýlovú predsieňovú stenu od nemeckej spoločnosti Kesper v dekore duba sonoma. Táto stena sa skladá z vešiaka so 6 háčikmi, kde si môžete odložiť vaše zvršky a iné veci s maximálnou nosnosťou 15 kg. Ďalšou súčasti je nástenné zrkadlo a lavica. Pod lavicou, ktorá má nosnosť až 150 kg sa ďalej nachádza miesto na uloženie obuvi, čo iste oceníte. Stena Kesper disponuje MDF doskami s označením FSC, ktoré pochádzajú iba z kontrolovaného európskeho lesníctva. Značka Kesper je tak zárukou kvality a šetrnosti k prírode a ľuďom. Predsieňová stena je dodávaná demontovaná a zostavenie je veľmi jednoduché.

Kľúčové vlastnosti predsieňovej steny Kesper

  • Štýlová predsieňová stena od nemeckej spoločnosti Kesper
  • Dosky sú v dekore dubu sonoma
  • Súčasťou je vešiak so 6 háčikmi s nosnosťou 15 kg
  • Nástenné zrkadlo – opticky zväčší malý priestor
  • Nechýba lavica s nosnosťou až 150 kg
  • Lavica s miestom na uloženie obuvi
  • Označenie FSC – bez odlesňovania tropických pralesov

Rozmery:
Vešiak – 51 × 4 (hrúbka) × 110 (výška) cm
Zrkadlo – 30 × 1,5 (hrúbka) × 110 (výška) cm
Lavica – 90 × 33 (hĺbka) × 44 (výška) cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kesper Předsíňová stěna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kesper Garderobe Garderoben-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kesper Garderobe Garderoben-Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kesper Előszobafal.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií