Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Kesper Regál s dvoma zásuvkami – biely

Zobraziť katalóg
Kesper Regál s dvoma zásuvkami – biely
Regál – s rozmermi: šírka: 30cm, výška: 88,5cm, hĺbka: 29cm, rozmery zásuviek: cca, 23×23×17cm, hmotnosť: 13kg, využitie v kúpeľni, predsieni alebo pracovni, regál je vyrobený z FSC certifikovanej vláknitej dosky, bielo nalakovaný, priečky nad zásuvkami sú vo vyhotovení dekor drevo
Kód:  KESBD157 Produktové číslo:  91464
Kesper Regál s dvoma zásuvkami – biely Predaj skončil

Kesper Regál s dvoma zásuvkami – biely

Predstavujeme vám univerzálny regál od nemeckej značky Kesper. Tento štýlový regál v elegantnom bielom vyhotovení môžete využiť v kúpeľni, predsieni alebo napríklad v kancelárii. Hodí sa skrátka do akéhokoľvek interiéru, kde bude vyzerať úplne skvele. Skrinka je vybavená jednou otvorenou policou a dvomi zásuvkami s dostatkom miesta na vaše veci. Skrinka Kesper disponuje MDF doskami s označením FSC, ktoré pochádzajú iba z kontrolovaného európskeho lesníctva. Značka Kesper je tak zárukou kvality a šetrnosti k prírode a ľuďom. Regál je dodávaný demontovaný a zostavenie je veľmi jednoduché.

Kľúčové vlastnosti regálu Kesper, biely

  • Kvalitný univerzálny regál od nemeckej značky Kesper
  • Hodí sa do akéhokoľvek interiéru
  • Skrinka je vybavená jednou otvorenou policou a dvomi zásuvkami
  • Označenie FSC – bez odlesňovania tropických pralesov
  • Ide o štýlový regál v bielom vyhotovení

Rozmery (š × v × h):
30 × 88,5 × 29 cm

Rozmery zásuviek:
23 × 23 × 17 cm

Hmotnosť:
13 kg


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kesper Regál se dvěma zásuvkami- bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kesper Regal mit zwei Schubladen - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kesper Regal mit zwei Schubladen - weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kesper Polc két fiókkal - fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií