Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Knipex 001103

Zobraziť katalóg
Knipex 001103
5 2 hodnotení
Kľúč na rozvodné skrine – štvorhran, trojhran a dvojitý zub, pre elektromery, plynomery, klimatizácia, kúrenie, sanitárne zariadenie, elektrotechnika a technické a servisné skrine, veľkosť 3 mm, 5 mm, 4 mm, 6 mm, 9 mm, 5 mm a 8 mm, materiál kov, hmotnosť 88 g
23,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KNP001b Produktové číslo:  00 11 03 Stránky výrobcu
Knipex 001103 23,90 € Momentálne nedostupné

Knipex 001103

Univerzálny, multifunkčný a predovšetkým veľmi praktický kľúč, ktorý nájde využitie v domácnosti, na chate ale aj v strednej alebo malej firme. Vďaka svojej veľkosti je dobre skladný a zároveň aj použiteľný v stiesnených pracovných podmienkach. Kľúč môžete využiť niekoľkými spôsobmi. Napríklad pre skriňové rozvádzače, systémy uzatvárania plynových, vodovodných a elektrických prípojok. Svoje využitie nájde aj pri mnohých ďalších technických zariadeniach v budove, ako sú klimatizačné zariadenia a ďalšie.

Tento kľúč je vybavený aj obojstranným nadstavcom pre bity s drážkou 1,0 × 7 mm a krížovou drážkou PH2. Na retiazke tiež nájdete adaptér pre bity 1/4".

Parametre

Rozmery štvorhranu: 5/6/8 mm
Rozmery trojhranu: 9 mm
Dvojitý zub: 3 – 5 mm
Dĺžka: 76 mm
Hmotnosť: 88 g

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Elektromery, Plynomery, Klimatizácia, Kúrenie, Sanitárne zariadenie, Elektrotechnika, Technické a servisné skrine Hotovo!
Materiál
Kov Hotovo!
Hmotnosť
88 g Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Elektromery, Plynomery, Klimatizácia, Kúrenie, Sanitárne zariadenie, Elektrotechnika, Technické a servisné skrine Hotovo!
Materiál
Kov Hotovo!
Hmotnosť
88 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Knipex 001103 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Knipex klíč na rozvodné skříně 001103. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Knipex kapcsolószekrénykulcs.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií