AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LAMAX Drive C4

Zobraziť katalóg
LAMAX Drive C4
4,1 12 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie 1920×1080p, 12Mpx fotografie, 2.4" LCD displej, uhol záberu 140°, G-senzor, nočný režim, LED prisvietenie, detekcia pohybu, cyklické natáčanie, funkcia časovej slučky, USB
Kód:  LMA001c9 Produktové číslo:  8594175351309 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX Drive C4

Šikovný pomocník na cestách autom za skvelú cenu

Hoci sú automobily stále „múdrejšie" a bezpečnejšie, sankcie za priestupky aj počet policajtov neustále rastie a počet nehôd neklesá. Vlastne skôr naopak. Celkové škody idú do miliárd eur ročne. Rovnako tak rastie počet nehôd, pri ktorých je vinník neznámy alebo je situácia sporná. Kamera LAmax DRIVE C4 vám takéto situácie pomôže vyriešiť. Natáča vo vysokom rozlíšení, samozrejmosťou je G-senzor či detekcia pohybu. Dobrá svetelnosť objektívu a prísvit pomocou LED diódy umožňujú aj kvalitné nočné natáčanie. A to najlepšie na koniec. Kamera do auta LAmax DRIVE C4 je k dostaniu za skvelú cenu.

Záznamová kamera do auta Lamax Drive C4


Záznamová kamera do auta Lamax Drive C4

Záznamy vo Full HD rozlíšení

Autokamera LAmax DRIVE C4 vyhotovuje a ukladá záznamy v natívnom Full HD rozlíšení. Vďaka tomu Vám neunikne žiadny detail a v prípade nehody budete mať dostatočný dôkazný materiál pre políciu i poisťovňu.



Záznamová kamera do auta Lamax Drive C4

Jednoduchá inštalácia a ovládanie

Iste to poznáte. Kúpili ste si užitočného pomocníka, ale každodenné inštalácie či nastavovanie je nepraktické a nepohodlné. Po niekoľkých dňoch používania ho uložíte do šuplíka a už ho nikdy nevytiahnete. DRIVE C4 disponuje praktickým držiakom s prísavkou. Kameru do nich nacvaknete iba dvoma prstami. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne.


Detekcia pohybu

Súčasťou kamery LAmax je aj 2,4" displej s vysokým rozlíšením. V ňom nechýba ani kompletne české menu. Displej možno stlačením jedného tlačidla vypnúť, takže neodvádza pozornosť počas jazdy.

detekcia pohybu

LED prísvit

LED prísvit

Natáčanie za podmienok so zhoršenou viditeľnosťou umožní LED dióda. Zdokumentovaniu nehody tak nezabráni ani tma alebo šero.


G-senzor

G-senzor je dnes už neoddeliteľnou súčasťou autokamery. Zaznamenáva smer vašej jazdy a v prípade nárazu okamžite uzamkne záznam. Vďaka tomu máte dôkazový materiál chránený pred prepísaním alebo vymazaním. Zároveň máte k dispozícii i čas, kedy k nehode došlo.

G-senzor

Záznamová kamera do auta Lamax Drive C4

Ovládanie jedným tlačidlom

Najdôležitejšie funkcie autokamery možno ovládať stlačením jediného tlačidla. Potrebujete si prisvietiť LED diódou, zapnúť či vypnúť zvuk alebo uzamknúť súbor počas nahrávania? Bez otravného prechádzania menu, jediným stlačením zapnete požadovanú funkciu, bez toho, aby ovládanie odvádzalo vašu pozornosť od riadenia. 


Cyklické natáčanie

Vďaka časovej slučke sa vám nahrávanie nezastaví. Automaticky sa totiž začnú prehrávať najstaršie záznamy a budú nahradené novými. Niektoré záznamy si však môžete ponechať, stačí ich uzamknúť. Budú tak chránené proti zmazaniu.

cyklické natáčanie


Kvalitný nočný režim

Kvalitný nočný režim

Vďaka optike s dobrou svetelnosťou je možné s kamerou natáčať za zhoršených svetelných podmienok a bez straty kvality videa.


Ďalšie užitočné funkcie kamery

LAmax DRIVE C4 prekvapí ďalšími užitočnými funkciami, ktoré nie sú v autokamerách bežné. Sériové foto umožní na jedno stlačenie spúšte vytvoriť 5 fotografií. Získate tak atraktívne zábery napríklad objektu v pohybe alebo môžete vyberať ten najvydarenejší. Počas nahrávania je možné vypnúť displej a šetriť tak spotrebu energie. Systém automatického vypnutia potom zabezpečí, že sa kamera po dlhšom čase nečinnosti vypne sama.

Další užitečné funkce

Obsah balenia:

  • Autokamera LAmax DRIVE C4
  • Napájací a dátový USB kábel
  • Držiak na kameru s prísavkou
  • Užívateľský manuál

Doplňujúce informácie

  • Rozlíšenie fotografie až 12 Mpx
  • Foto formát JPG
  • Typ pamäte Micro SDHC až 32 GB

Parametre a špecifikácia

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!
Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!
Vnútorná pamäť
0 MB (0 GB) Hotovo!
Podporované formáty
JPEG Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Vnútorná pamäť
0 MB (0 GB) Hotovo!
Podporované formáty
JPEG Hotovo!
Podporované video formáty
AVI Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
32 GB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
57 g Hotovo!
Šírka
6,1 cm Hotovo!
Výška
7,2 cm Hotovo!
Hĺbka
3,3 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
140 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920×1080) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Když se dívám na videa, tak mě kamera kvalitou natáčení zrovna nepřesvědčuje, vždyť na pár metrů není RZ k přečtení ani za jasného dne. Nemám ale s levnými kamerami do auta zkušenosti, je to "normální"?

Ako mám naformátovať SD kartu? Kamera stále požaduje formát karty aj ke%d bol už niekoľko krát spravený

aky je rozdiel medzi kameramy lamax drive 3 a4 neviem to nikde najst.dakujem.

Dobrý den, bude dostupný GPS Modul k této kameře?

obsahuje balení také napájecí kabel?

Dobrý den,mám tuto kameru od konce roku 2017, natáčí dobře, jen mě zajímal obraz na PC. Vložil jsem kartu (32 Gb) do PC a zjistil jsem, že chybí některé záznamy z průběhu cesty.. Např. z cesty na 100 km mám zaznamenáno pouze 20 min jízdy, pak záznam končí. Další záznam je z dalšího dne. Mohu se zeptat, co s tímto problémem? Děkuji

Dobrý den, kamera se mi občas sekne. Vždy při nastartování vozidla, když se oživí napájení autozástrčky. Začne svítit přísvit a do běla obrazovka. Kameru musím nechat vybít, na nic nereaguje. Při opětovném zapojení po vybití kamera opět funguje. Dnes se mi to stalo po čtvrté. Prosím o radu, děkuji Martin

Lze dokoupit náhradní držák?

Ať u kamery nastavím smyčku na 1 , 3 nebo 5 minut tak nahrává sekvence pouze 30 vteřinové. Má někdo též takový problém ? Myslím že nastavení kamery dle návodu je v pořádku.

Dobry den,kdyz se zaplní pametova karta dal to nenahrava a píšete ze je plna karta,tak nevim co s tím asi neco špatně ne?

123
Diskusia a poradňa k LAMAX Drive C4
Príslušenstvo pre LAMAX Drive C4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX C4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Drive C4 Dashboard Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Drive C4 Dashboard Kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX Drive C4.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií